Isuzu1.7TD zimny štart
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
šani
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 21:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Isuzu1.7TD zimny štart
Vectra1.7td isuzu ma zly zimny štart tlak vo valcoch je 21 .moze to byt netesnostou ventilov alebo to budu piestne kruzky? Ako zistim kde je problem bez toho aby som dal dole hlavu?
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
kompresny tlak sa ma pohybovat v rozmedzi 20 az 30 bar. Najpravdepodobnejsie ti pada nafta. Na 99% je problem tam. Vymen vsetky palivove hadice,vyrobia ti ich niekde,kde robia hydraulicke hadice. Do 30 € sa zmestis. DALEJ vymen tesnenie palivoveho filtra a skontroluj tesnenie veka filtra. Veko fitra sa sklada z 2 casti,medzi ktorimi je gumene tesnenie. casti drzi pokope plastova matica,ktoru najdes po odmontovani filtra.
-
Brembo.SV
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
Zdar. Tiez mam volu na 2 sacich ventiloch 0,05 mm a za studena startuje na brnk. Volla sa znizuje po zahriati tepelnou roztaznostou to znamena,ze ked mas malu volu za studena/ meria sa pri studenom motore tak problem start by sa kvoli malim volam mal prejavit za tepla a nie pri studenom motore,kedy su vole vacsie. Dalsou vecou je,ci mas dobre nastaveny presuvnik vstreku a predvstrek. Chybu by som hladal v palivovom systeme az nakoniec v motore
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
Re: Isuzu1.7TD zimny štart
a aky mas typ cerpadla? je to dost dolezite pri urcovani zavadyšani napísal:Vectra1.7td isuzu ma zly zimny štart tlak vo valcoch je 21 .moze to byt netesnostou ventilov alebo to budu piestne kruzky? Ako zistim kde je problem bez toho aby som dal dole hlavu?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
šani
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 21:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Po nastveni ventiov sa tlaky zvyšili na 23 . A štartovanie sa zlepšilo ,motor ide pravidelne aj ked auto stoji aj 24hodin.Znamena to že problem bol v tych ventiloch .Padanie nafty som riešil už predtym,nafta je vporiadku.Problem bol hlavne v tych sacich ventiloch ktore mali 0.05až žadne vole. To sa v zime ešte zmenšilo a ventili boli mierne potvorene .Auto štartovalo ale musel som točit asi 40s a ked chytilo išlo nepravidelne.Teraz je to vporiadku uvidime v zime . Ale ventili na isuzu treba nastavovat nie su samoštelovacie.Dakujem za rady.