rád by som sa opýtal vás skúsenejších na váš názor na transplantáciu motora X30XE do Calibry.. Ďakujem

Moderátor: buci_vectra
A prečo nie? Teraz sa vyjadry Ty!azmodan napísal:preco moze zabudnut?
Nie, pochopily sme sa. Dá sa s tým jazdiť, ale nie dlho :? . Minimálne do prvej stk, keby si tam nemal kamoša. Potom ani policajti nie sú hluchý, tý technicky zdatnejší hneď rozlíšia zvuk šesťvalca, a v papieroch bude mať dvojliter písaný.azmodan napísal:Fastspeed sme sa nepochopili asija som sa pytal ze preco moze zabudnut na premavku na pozemnych komuniaciach lebo si to hovoril ty a som sa pytal ze preco
podla mna sa s tym da jazdit v pohode ...ale ja osobne by som tu transplantaciu nikdy nerobil.. vela prace a malo muziky.. radsej zohnat nejake zachovale (asi nemozne) 2.0T alebo aj 16V je dost dobry oproti 8V
Presne.macil napísal:Fastspeed mal asi na mysli, že takúto prestavbu legálne neprihlásiš. Aspoň nie u nás.
Ja som tým už prešiel. A nakoniec som ju predal za skoro symbolickú cenu. :?azmodan napísal:.. ja som velky fanusik calibry ale to by som uz nespravil.. aj ked pri tom aute ide skor o pocity k nemu a srdce 8)