Pneu Kumho 206/65 R15
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Rikardo333
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Apr 2009, 13:37
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Pneu Kumho 206/65 R15
Zdravím všetkých. Kúpil som si minulý rok nové pneumatiky Kumho. Na jeseň som ich zhodil z diskov. Teraz na jar som ich chcel nahodiť a pri nafúkaný sa mi urobili bubliny na boku pneumatiky. Chcem sa opýtať čim to môže byť spôsobené? Na jeseň boli úplne v poriadku a majú najazdené cca 10 000 km. Mám ich reklamovať alebo mi to neuznajú. Všetkým vopred ďakujem za odpovede.
PS: Mal som ich uskladnené v pneuservise a chlapík mi povedal že to sa môže stať. Ale moc tomu neverím. Neviem či nie je na vine zlé uskladnenie.
PS: Mal som ich uskladnené v pneuservise a chlapík mi povedal že to sa môže stať. Ale moc tomu neverím. Neviem či nie je na vine zlé uskladnenie.
-
Rikardo333
- Nový užívateľ

-
iurai
-
Rikardo333
- Nový užívateľ

Pneumatiky som kúpil v máji a aktívne som na nich jazdil 5 mesiacov. Potom prišla zima tak som ich vyzul a nahodil som zimné. Keď som ich na zimu dával dolu tak som ich pozeral či nemajú bubliny ešte ako nafúkané na diskoch. Dal som ich jednému chlapíkovi uskladniť. Teraz na jar som ich nahodil na disky a začal fúkať. Nafúkal som ich 2.1 atmosféry a povyskakovali bubliny veľkosti o niečo menšie ako tenisová loptička. A neviem či boli zle uskladnené. Ale keby boli zlé úž minulý rok tak by som si toho všimol. To mi je divné že ležali celú zimu niekde a zrazu toto. Preto sa pýtam prečo by vznikli bubliny a za akých okolností. Mám to reklamovať? Lebo za pneumatiky aj s nahodením som dal 450€. A to nie je pár korún.
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
Rikardo333
- Nový užívateľ

Určite obuli moje pneumatiky lebo som bol jediný kto tam mal pneumatiky Kumho. Skúsim to reklamovať. Teraz som mimo SR. Budúci víkend som na Slovensku tak to zanesiem a dám vedieť čo mi na to povedal predajca. Ja som mal podozrenie na to že ten dotyčný čo mi to uskladnil to buď zle uskladnil alebo ja neviem. Aké pneumatiky mi odporúčate na Vectru B Kombi 2.0 DTI 74KW. Teraz som tam mal rozmer 205/60 R15.
-
iurai
-
Rikardo333
- Nový užívateľ

Ja keď som kupoval pneumatiky tak som nabehol do pneuservisu u nás v ZA a požiadal som predajcu o radu. Chcel som strednú triedu pneumatík. Odporúčali mi tieto Kumho. Čo sa týka jazdenia tak nikdy som s nimi nejazdil ak by boli prázdne. Viem že sa zničia okamžite. Možno som natrafil na poriadne zlý kúsok. Ale jazdilo sa na nich dobre. Ani nevŕzgali ako Barumky. Tak uvidím keď ich zaveziem na reklamáciu.
Opel Vectra B Kombi 2.O DTI 74KW