trhania motora
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 31 Dec 2008, 12:06
- Auto: Zafira B
mam dalsi problem. chcel som dnes precistit skrtiacu klapku a vsetko co je okolo nej a podarilo sa mi pretrhnut zavit na jednej veci. Prepacte za vyjadrovanie, ale neviem co to je, tak to tak laicky opisem. Je to priamo na klapke a je to na lavej strane. vnutry nad klapkou je otvor kadial do toho ide vzduch a ono to ma taku strunku aj s tickou ktora zapchava ten otvor. a mne sa podarilo na tej tycke odtrhnut zavit a nedrzalo to. skusil som to prilepit lepidlom a zalozil som to naspat vsetko. Lenze teraz ked nastartujem tak mam na volnobehu vyse 2500 otacok a aj ked idem na zaradenej rychlosti tak nemusim pridavat ale same ma auto taha a musim brzdit. Je to kvoli tomu? alebo moze byt nieco ine na chybe? ako sa vola ta vec co som pokazil, aby som si to mohol hned objednat. Prosim Vas je to surne, zajtra potrebujem auto aj zavolam ak ma niekto prezvoni na 0903 549 791. vopred diky
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Ked som dobre pochopil, tak je to krokovy motorcek volnobehu. Len som nepochopil, ze kde si pretrhol ten zavit... foto by sa nedalo hodit?
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
- Strieborný užívateľ
foto bohuzial nemam. niesom uz pri aute teraz. no ja som to zlozil z tej klapky. a ono to malo tu tycku so strunkou co chodila dnu a von. no a ta tycka bola na zavite tam zakrutena. ono to chodilo velmi tazko von a dnu, tak som to silnejsi tahal a vytrhol som ten zavit. a preto mam take vysoke otacky? a maju ho v autokelly? lebo to neviem tam nikde najstbuci_vectra napísal:Ked som dobre pochopil, tak je to krokovy motorcek volnobehu. Len som nepochopil, ze kde si pretrhol ten zavit... foto by sa nedalo hodit?
- lubo098
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
myslis toto?
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
- buci_vectra
- Moderátor
Z Elitu sa tu nedaju davat priamo linky,nefunguju...
Myslis toto?
Chod na stranku Elitecat.sk
Vyber si tam svoje auto motor a tento ventil najdes v sekcii spracovanie paliva/ regulator volnobehu...
Mno priprav si 68eur za siemens diel
Myslis toto?
Chod na stranku Elitecat.sk
Vyber si tam svoje auto motor a tento ventil najdes v sekcii spracovanie paliva/ regulator volnobehu...
Mno priprav si 68eur za siemens diel
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
- Strieborný užívateľ
nejde mi to otvorit. vies mi to najst aj v autokelly?lubo098 napísal:myslis toto?
- buci_vectra
- Moderátor
V autokelly http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx? ... 009141-141
No myslim ze by sa dalo aj zrepasovat, ale mas to ty u seba, tak ty by si mal vidiet ze co s tym... lepidlo zjavne nieje dobra volba...
Alebo skus na www.archanjel.sk sa spytat ci nahodou nema, ale pouzivany diel...
A nabuduce z rozumom a nie silou
Ale 68eur z Elitu sa mi zda ako celkom rozumna volba za siemens diel. Kedze sa tie volnobezne ventily seru celkom radi...
No myslim ze by sa dalo aj zrepasovat, ale mas to ty u seba, tak ty by si mal vidiet ze co s tym... lepidlo zjavne nieje dobra volba...
Ale 68eur z Elitu sa mi zda ako celkom rozumna volba za siemens diel. Kedze sa tie volnobezne ventily seru celkom radi...
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
- Strieborný užívateľ
buci_vectra napísal:V autokelly http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx? ... 009141-141
no ved idem to asi znovu rozobrat a vyskusam to nejak tam uchytit este. a ono sa to ma tak velmi tazko pohybovat von a dnu? a ten siemens ale inaksie vyzera. ani tu strunku tam nema. zapasoval by? ale jedno plus to ma, teraz mam konecne tempomat iba zaradim a auticko si same taha :roll:
- buci_vectra
- Moderátor
Na elit stranke pisu ten siemens pre tvoj motor, zrejme je ta pruzinka len skryta vo vnutri.
Cele sa to ma lahko pohybovat, prestrekni to WDckom, alebo cimkolvek co povoli tu zazratu mastnotu. Karbon tam nieje, len olejove pary s prachom takze to mozes aj z benzinom vymyt, ale potom to poriadne usus aby vo vnutri neostal ziaden benzin.
Potom uz len zlahka namazat tu osku, aby sa to lahko pohybovalo.
Akym lepidlom si to lepil? Mam taku obavu, aby nepovolilo ked bude motor horuci....
Cele sa to ma lahko pohybovat, prestrekni to WDckom, alebo cimkolvek co povoli tu zazratu mastnotu. Karbon tam nieje, len olejove pary s prachom takze to mozes aj z benzinom vymyt, ale potom to poriadne usus aby vo vnutri neostal ziaden benzin.
Potom uz len zlahka namazat tu osku, aby sa to lahko pohybovalo.
Akym lepidlom si to lepil? Mam taku obavu, aby nepovolilo ked bude motor horuci....
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
-
- Strieborný užívateľ
No takze som to znovu vybral a rozobral ten motorcek. No necakal som ze dnu to bude na takych tenuckych kablikoch a tak som ich odtrhol a nemam ich ako naletovat naspat. dobra sprava je ze teraz to uz chodi uplne lahucko. zalozil som to naspat a teraz mam na volnobehu 1000 - 1500 otacok a pri zaradenej rychlosti motor trosku viacej brzdi. no dufam ze to vydrzi aspon kym mi pride nove. na archanjeli maju take iste a cena 30€ tak aspon o daco lacnejsie. :roll: