Stierace
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Marky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jún 2007, 18:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Pred vic ne 1/2 rokem jsem si kupoval bosche aerotwin, mel jsem k nim neduveru hlavne kvuli vysoke cene a vydrzi. Za tu dobu co je mam se mi osvedcily a porad stiraj jak nove, tak si je priste koupim znova. Jinak s original GM jsem byl take spokojen, nebyly to spatne sterace, ale vydrz byla nizsi.
Astra G Caravan NJOY Y20DTH 74kW + Vectra C Caravan Elegance Z19DTH 110kW
-
iurai
ale co urobis, ked je tma (tretinu roka po 17:00), prsi a mas ist hodinku v beznej, obojsmernej premavke ?Komo napísal:No jasne...ja som len narazal na to, ze ludia tu spominaju ze ja mam taky a taky stierac a co ja viem co...ale pokial tu neni denno-denne anglicke pocasie, alebo nieco podobne, tak to nema prakticky vyznam...
pockas kym do prsi, alebo pojdes skoro naslepo ?
okamzite ked standardny (napr. seriovy) stierac prejde po skle (ci uz smerom hore alebo dole), mas sklo ako suche.
lacny stierac po uplynuti smiesne kratkej zivotnosti ti necha vodu na skle a cakas 10 sekund, kym sa cez to da vidiet
400 korun mi za take riziko nestoji. a to nemusim jazdit dennodenne
-
dedo.miki
Také stierače sú OKhttp://www.skodaforum.sk/obrazky-f53/stiera-e-t310.html
Naposledy upravil/-a dedo.miki v 15 Dec 2007, 19:58, upravené celkom 1 krát.
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Moja draha sa pytala co chcem pod ten ihlicnan - ja ze komponenty Sinul Live ....ona ze ci mi nesibe....ked som jej povedal ze Bosch Aerotwin tak ma skoro zabila, asi si ich kupim sam
po vasich skusenostiach o mesiac sa budu snehove vlocky stierat new stierace.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
mlynar
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Aug 2007, 17:35
no ja mam Bosch aerotwin a su uplne super.....v akejkolvek situacii zotru to co maju.......ked idem poceste ktora je napr spinava a mokra a auta predomnou mi prskaju vsetok ten bordel na sklo tak netreba tak casto pouzivat ostrekovac ako pri klasickych lacnych stieracoch.......
astra g 1.8 16V 3D strieborna-predana
astra g 2.0 DTi- bolo
Vectra B Caravan 2.0 DTi
Vectra C Caravan 2.2 DTI
astra g 2.0 DTi- bolo
Vectra B Caravan 2.0 DTi
Vectra C Caravan 2.2 DTI
-
iurai
raz do roka by si jej mohol dovolit sa zviest v tvojom aute. robi to divy ! :-)Bruno napísal:Moja draha sa pytala co chcem pod ten ihlicnan - ja ze komponenty Sinul Live ....ona ze ci mi nesibe....ked som jej povedal ze Bosch Aerotwin tak ma skoro zabila, asi si ich kupim sampo vasich skusenostiach o mesiac sa budu snehove vlocky stierat new stierace.
- Bruno
- Opelclub VIP člen

jazdi na nom kazdy tyzden....pokial to nastartuje, ide to tak je spokojna, ale ked poviem ze potrebujem toto do auta tak ju ide rozdrapit!!! ona je schopna vyhodit z nakupneho kosika aj vonavy stromcek :? snou je to tazko. ...ale ked ona mne povie ze potrebuje nove topanky alebo tricko tak otvorim skrinu kde nevlozis ani gumicky zo stieracov a ja sa jej vzdy opytam ci to neprehana. ... takze vcelku si navzajom ideme dobre na nervy v urcitych veciach :twisted:iurai napísal:raz do roka by si jej mohol dovolit sa zviest v tvojom aute. robi to divy ! :-)
-
iurai
vidis ! sam si to napisal.Bruno napísal:jazdi na nom kazdy tyzden....pokial to nastartuje, ide to tak je spokojna, ale ked poviem ze potrebujem toto do auta tak ju ide rozdrapit!!!iurai napísal:raz do roka by si jej mohol dovolit sa zviest v tvojom aute. robi to divy ! :-)
ze pokial to nastartuje. tak sa dohovor s autom, ze kym nedostane stierac, ze nech nestartuje.
inym riesenim by bola vymena zodpovednosti
zena sa stara o auto ty o satnik
musim moju pochvalit - pochvalne sa zmienila o tom ako pekne stierace stieraju
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
- Kontaktovať používateľa:
iurai napísal:vidis ! sam si to napisal.Bruno napísal:jazdi na nom kazdy tyzden....pokial to nastartuje, ide to tak je spokojna, ale ked poviem ze potrebujem toto do auta tak ju ide rozdrapit!!!iurai napísal:raz do roka by si jej mohol dovolit sa zviest v tvojom aute. robi to divy ! :-)
ze pokial to nastartuje. tak sa dohovor s autom, ze kym nedostane stierac, ze nech nestartuje.
inym riesenim by bola vymena zodpovednosti
zena sa stara o auto ty o satnik
musim moju pochvalit - pochvalne sa zmienila o tom ako pekne stierace stieraju
Bruno , asi je čas vymeniť polovičku
Opel Astra F 1.6i C16NZ
- Bruno
- Opelclub VIP člen

dufusko : jaaaaaj
to by mi nepomohlo, kebyze ju vymenim dlho by som si nepozil.....svokor je banik :? :smackbottom: stacilo mi ked som sa bol priznat , ze jeho najmladia dcera je vtom 
- Bruno
- Opelclub VIP člen

dufusko napísal:Takze ty si to zistil az po tom ukonene ako aj aj? Nemame stastie
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
- Kontaktovať používateľa:
moja so mnou nesla...... za ju to nebavi sa pozerat na nejake autaBruno napísal:dufusko napísal:Takze ty si to zistil az po tom ukonene ako aj aj? Nemame stastieno co uz, ale sla so mnou na zraz aspon na duchonku , ale nemohol som jej povedat celu pravdu o co sa jedna
ale nestazovala sa .... aspon as opalila
Opel Astra F 1.6i C16NZ