dulo napísal:dnes som informačne volal do Oplu - PK Auto Poprad, celkom prijemný pán sa ma spýtal, či sedím, a ze ked sedím, tak sa mám držať- cena 48 000 sk !!!!! za novú RJ
Ktovie co Ti chcel ten prijemny pan predat :?: :!:
na Corsa-C Z18XE 2 moznosti:
36000 Sk - 62 35 385
20000 Sk - 62 35 400 nahrada za 62 35 385
to su oficialne Opel ceny
servus Juraj, ten chlapík mi vtedy diktoval číslo 62 35 023...... hmmm
...a pred chvíľou som volal chlapíkovi, čo nové s Corsou, tak že sám nevie, či to spraví, lebo že tam je veeľmi málo miesta.... ...
vidíš, a kde si sa informovla o tú RJ za tých 20 000 ???
ja som sa pozrel u seba v pocitaci. a telefonoval som do jedneho Opla. 62 35 400 je na Corsa Z18XE. Ponukli mi ju za 18000
62 35 023 je na Vectru (62 35 023). Je to mozno najdrahsia RJ na ten typ motora, tak asi preto Ti odporucili tuto hi-hi-hi
dulo napísal:najnovšie správy- RJ sa nedá opraviť... , hlava v smútku....
co nevie jeden odbornik opravit, vie druhy. to uz tak byva.
zopar veci sa vyletuje, zopar naletuje. ked je to male, tak pod mikroskopom :-)
najlepsie to vedia Ti, co robia prototypy mobilnych telefonov a podobnych miniaturnych pocitacov
ja som si myslel to isté, ale volal som do jednej firmy-teraz si zial nazov nepamatam- ktorú mi poradil SIGNUM a tam mi tiez vraveli, ze už majú skusenosti s touto riadiacou jednotkou a nie je možné ju opravit. Tam sú tie kontakty v plaste nie je možné ich opätovne dať dokopy. Ze to skúšali cínom, roznymi chemikáliami a hocičím iným, ale nič. Jednoducho je na p... vymyslené...
odišlí kontakty, tým, že tá RJ je priamo na motore a neustále sa zohrieva a ochladzuje, odišli studené spoje.... ale už mám objednanú novú, v najbližších dňoch by som už mal mať auto pojazdné...
zavolaj tomu ´to panovi a vysvetli mu problem . P Minarovic, Opel MaH Petrzalka Bratislava.. ked sa nieco tyka elektriky tak vsetci volaju tomuto cloveku z celej BA. pretoze ho to naozaj zaujima a bavi. 0903 239 903
nemam rad opravarov vseobecnych.. ked je to BMW tak hladam cloveka v BMW a ked OPEL tak v OPLI
BMW F10, 2 x astra opc line 1,9 cdti ( jedna manual, jedna automat ) combo tour 1,7 dti a nakoniec : astra g 2,0 16 V s motorom C20XE
no práve to, že zatial nepodarilo.... tu RJ, čo som kúpil síce sedí na typ motora, ale nie na typ auta... nekomunikuje s ostatnými elektronickými súčiastkami a ešte neviem, či mi ju zoberú späť v Opli- to je to najhoršie. A neostáva mi nič iné, než kúpiť RJ za 48 000 sk
dulo napísal:no práve to, že zatial nepodarilo.... tu RJ, čo som kúpil síce sedí na typ motora, ale nie na typ auta... nekomunikuje s ostatnými elektronickými súčiastkami a ešte neviem, či mi ju zoberú späť v Opli- to je to najhoršie. A neostáva mi nič iné, než kúpiť RJ za 48 000 sk
a s ktorymi suciastkami by ako mala komunikovat ?
vies nastartovat ? ake chybove kody dava RJ ?
riadiacu jednotku si kupil od Opla na svoje auto, alebo nie ? tak kde je problem ?
mozno bude lepsie poverit opravou auta nejakeho pravnika ... vazne
dulo napísal:no práve to, že zatial nepodarilo.... tu RJ, čo som kúpil síce sedí na typ motora, ale nie na typ auta... nekomunikuje s ostatnými elektronickými súčiastkami a ešte neviem, či mi ju zoberú späť v Opli- to je to najhoršie. A neostáva mi nič iné, než kúpiť RJ za 48 000 sk
a s ktorymi suciastkami by ako mala komunikovat ?
vies nastartovat ? ake chybove kody dava RJ ?
riadiacu jednotku si kupil od Opla na svoje auto, alebo nie ? tak kde je problem ?
mozno bude lepsie poverit opravou auta nejakeho pravnika ... vazne
ako som Ti už písal, základný problém je v tom, že Hardware nekomunikuje s SW. čiže predpokladám, že nekomunikuje s ESP, TC atd......
nebol som priamo pri tom, ale asi auto nenaštartovali. Z pôvodnej RJ stiahli SW a chceli ho natiahnut do novej, ale nepodarilo sa
Signum napísal:Ked uz nieco pises Jurai tak aspon si to over,pretoze RJ pre Corsu C je-6235023
ako som uz napisal, Cignum, cislo som si overoval u Opla
a tvoju sympatiu ku mne mozes riesit cez sukromnu spravu. som ti pisal 9.12 ...
62 35 023 je na Vectru (62 35 023). Je to mozno najdrahsia RJ na ten typ motora, tak asi preto Ti odporucili tuto hi-hi-hi -toto je Tvoj citat aby si nezabudol
Mám Opel *** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI*** *** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect *** *** Distribúcia MKJ od Pepas *** *** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***