ako stojíte s prezúvaním pneu??
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Som sa bol vcera objednat na sobotu 27.03.2010 predbezna cena cca. 18€ :roll:
A to mam letne obute na alu diskoch..treba ich iba prevazit a prezut.
A to mam letne obute na alu diskoch..treba ich iba prevazit a prezut.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
peto, to mas cenu dobru .. 18€ je standard aj tu v nasich koncnach .. plus este material - "olovka" - samozrejme nalepovacie su drahsie .. tak cena vyjde aj na 20€ ..s nalepovacimi aj 23-25
.. prave na jesen som pozeral cennik zavazi .. za to nalepovacie pomaly nevedia co pytat. :? ja platievam vzdy cca tu 20cku .. a tiez mam 2 sady pneu.

- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
ja v pondelok som prezul. My uz na letnych a v cigli sa este lyzujumatrix napísal:dnes prezute

Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
a ako vedel kolko ti ich da? - to je zaujimavy servis, tam treba chodit s captavymi a krivymi kolesamilangdon2 napísal:NO mne uz povedal cenu s nalepovacimi ...cize dokopy.

- Rossi
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Nov 2009, 07:21
- Auto: Astra G
Do Bavorska na velkú noc môžeš v pohode na letných. Ak sa samozrejme nechystáš nejak extrémne šplhať niekam do Álp.
Ja jazdím do Mníchova služobne pomerne často a vždy to bolo bez problémov a najbližšie idem koncom apríla, ale to už bude pekne teplúčko samozrejme treba aj navštíviť nejaký ten Biergarten
.
Ja jazdím do Mníchova služobne pomerne často a vždy to bolo bez problémov a najbližšie idem koncom apríla, ale to už bude pekne teplúčko samozrejme treba aj navštíviť nejaký ten Biergarten

Astra G, 1,6, r.2008
Astra K, ST 1,4T 110kw
Astra K, ST 1,4T 110kw
- lukasopel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Máj 2009, 20:57
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Dik.. za odpoved som rad, ze si ma podporil...Rossi napísal:Do Bavorska na velkú noc môžeš v pohode na letných. Ak sa samozrejme nechystáš nejak extrémne šplhať niekam do Álp.
Ja jazdím do Mníchova služobne pomerne často a vždy to bolo bez problémov a najbližšie idem koncom apríla, ale to už bude pekne teplúčko samozrejme treba aj navštíviť nejaký ten Biergarten.
Astra G-CC 1.6 16V X16XE (L- po novom
) SPORTIVE + LPG ELPIGAS http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... 033R.ms=iP
Alfa Romeo 145 boxer LPG podtlak - *EX http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... QS00.ms=iP

Alfa Romeo 145 boxer LPG podtlak - *EX http://www.audilukas.salem.sk/fotka.php ... QS00.ms=iP
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
som si bol zapalit a uz nesvietia - mozme spokojne jazdit
OFFTOPIC - co robite novu prevadzku ? bo vidavam ta stat aj s Andrem v meste pri ZUS
OFFTOPIC - co robite novu prevadzku ? bo vidavam ta stat aj s Andrem v meste pri ZUS
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!