Vectra A,9O rocnik C20 XE motor 110kW....zdravim potrebujem radu, trha z motorom, do vykonu nechce ist, pedal na podlahe a nejde do otacek.....ale nevypne sa motor nikdy...na volnobehu v pohode nekolise nic...ale to trhanie robi len sem tam pri zaradenej rychlosti.....a este ako nahle zacne svietit engine tak to ide bez problemov ako keby sa dostal do nejakeho servisneho stavu...ked sa vypne tak blbne....tak som vyblikal chybu a 31-induktivny snimac otacok motora a 13 lamda sonda, vymenil som obe....den to islo a teraz zase to robi.....tak som menil kable svieckove, vymenil rozdelovac, vymenil cievku, vymenil vahu vzduchu.....uz nechapem...sviecky som menil pred rokom..tak uz nevim co by to mohlo byt.....neviete niekto poradit.????__veci ktore som menil su z pouzitej cali s tym istym motorom, ktora slapala bez problemov, tvrdil kamos....tak som to postupne menil...a stale to robi...uz nevim co by to mohlo byt....
Vcera som menil lamda sondu......2Okm bez problemov a potom zase...ale uz to tak netrha...a ked len trocha a same sa to chyti......alebo prepne engine a ide to.....ale zase mam pouzitu lambda sondu, teraz nevim ci mam kupit novu...hm???...alebo...este skusit.....spinac skrtiacek klapky, ale ten ak by bol vadny mi ho vyblika, nie???skusim vymenit teda ak ho kamos este ma.....
Vcera som nakoniec tu skrtiacu nemenil, skusil som odpojit konektor lamda sondy a auto ide....v pohode, len svieti engine,vyblikal a 13chyba, takze to bude v tej lamda sonde asi, skusim na tom este chodit a potom vymenit uz za novu, lebo ta kamosova asi je tiez bola zla, nemalo by sa nic asi stat, malo???ked nebudem mat zapojenu lamdu????
trha z motorom, nejde do vykonu....
Moderátori: dulo, buci_vectra