Motor trasie a vela žere
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
rony11
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Júl 2007, 19:59
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Motor trasie a vela žere
-
iurai
Re: Motor trasie a vela žere
ked das v neutrali slabucky plyn, tak na 1000 otacok, uz ide pravidelne ?rony11 napísal:čaute VeBaci, mam problem ,motor (X16XEL) na volnobeh otačky síce držia pekne ako majú ale trasie celím autom, ako by išiel na tri valce a chcel skapať. Je lenive a vela žere. mam pravydelný servis :!: (podctivý), 119500 km. chcem skúsiť vyčistiť klapku a krokáč, po vyčistení sa MUSÍ DAŤ klapka a krokáč nadstavovať ? treba nato diagnostiku ? SKÚSTE pradiť čo bysom ešte mal-mohol urobiť.
Berem každú radu a pripomienku. dík
ja by som tipol nieco so zapalovanim, sviecky, kompresia, vstrekovac
-
rony11
- Pravidelný užívateľ

otáčky držia 750, ale trasie celým autom.do 1000 netrase, ale ako keby bol pridusený. nad 1000 je to v pohode, pri rozbiehaní musim pridať viac plynu, a je lenivšie. sviečky majú 10 000 km a sú na 50 000 km. aj rýchlosti sa ťažko zaraďujú.iurai napísal:ked das v neutrali slabucky plyn, tak na 1000 otacok, uz ide pravidelne ?rony11 napísal:čaute VeBaci, mam problem ,motor (X16XEL) na volnobeh otačky síce držia pekne ako majú ale trasie celím autom, ako by išiel na tri valce a chcel skapať. Je lenive a vela žere. mam pravydelný servis :!: (podctivý), 119500 km. chcem skúsiť vyčistiť klapku a krokáč, po vyčistení sa MUSÍ DAŤ klapka a krokáč nadstavovať ? treba nato diagnostiku ? SKÚSTE pradiť čo bysom ešte mal-mohol urobiť.
Berem každú radu a pripomienku. dík
ja by som tipol nieco so zapalovanim, sviecky, kompresia, vstrekovac
-
iurai
pri akych otackach to trasenie zmizne ?rony11 napísal:otáčky držia 750, ale trasie celým autom.do 1000 netrase, ale ako keby bol pridusený. nad 1000 je to v pohode, pri rozbiehaní musim pridať viac plynu, a je lenivšie. sviečky majú 10 000 km a sú na 50 000 km. aj rýchlosti sa ťažko zaraďujú.
zmeni sa to trasenie, ked stlacis pedal spojky ?
co je to to tazsie zaradovanie ? len v stoji, alebo aj za jazdy ?
-
rony11
- Pravidelný užívateľ

Trasenie zmizne nad 1000 ot. pri 750 a stlačenej spojky sa nič nezmení (trasie), rýchlosti sa ťažko radia pri rozbiehaní, preraďovaní, a podraďovaní. motor sa musí zahriať na 85 st. aby sa preraďovalo ľahšie. ťažko sa radí z 1 na 2, z 2 na 3. potom to ide dobre, pri podraďovaní z 3 na 2 to musím pomaly tlačit (hladať) ide tam ťažko.iurai napísal:pri akych otackach to trasenie zmizne ?rony11 napísal:otáčky držia 750, ale trasie celým autom.do 1000 netrase, ale ako keby bol pridusený. nad 1000 je to v pohode, pri rozbiehaní musim pridať viac plynu, a je lenivšie. sviečky majú 10 000 km a sú na 50 000 km. aj rýchlosti sa ťažko zaraďujú.
zmeni sa to trasenie, ked stlacis pedal spojky ?
co je to to tazsie zaradovanie ? len v stoji, alebo aj za jazdy ?
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
A co takto svieckove kable a zapal. modul?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
iurai
ak je motor posunuty, moze to robit aj problemy s radenimrony11 napísal:Signum napísal:A co takto svieckove kable a zapal. modul?[/ quote]Tak už som to našiel. Trasenie spôsobuje utrhnutá guma na držiaku motora - horný (silenblok), a zlá sviečka aj s káblom prého valca. a ešte som našiel diru na kate. KEĎ SA TO SERIE TAK PORIADNE.
-
rony11
- Pravidelný užívateľ

motor posunutý nieje, rýchlosti sa radia ťažko už dlhšiu dobuiurai napísal:rony11 napísal:ak je motor posunuty, moze to robit aj problemy s radenimSignum napísal:A co takto svieckove kable a zapal. modul?[/ quote]Tak už som to našiel. Trasenie spôsobuje utrhnutá guma na držiaku motora - horný (silenblok), a zlá sviečka aj s káblom prého valca. a ešte som našiel diru na kate. KEĎ SA TO SERIE TAK PORIADNE.
-
iurai
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Problem s motorom uz bol vyrieseny ak by si pozorne cital a vymena oleja v prevodovke nic nevyriesi ak idu zle radit rychlostne stupneKajo napísal:Ako pise signum, svieckove kable, VN modul.
A vymenit olej v prevodovke, potom sa uvidi.
A este 1 vec. Videl som sviecky, ktore umreli po 5000 km.
A mali vydrzat 30000.
Nastastie firma Bosch potom stiahla tento produkt z trhuPraskali izolatory.
Mám Opel
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Nikto nepise ,ze je niekde chyba .Len niekedy je lepsie pozornejsie citat ako davat prispevky s oneskorenim od temy.Kajo napísal:@signum
no jo no jo.
pravdu mas kamo, moja chyba
Mám Opel
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
no tak je!
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže