motor nema tah

Moderátori: franticek6, buci_vectra

rastomihok

motor nema tah

Príspevok od používateľa rastomihok »

dobry vecer.mam opel zafiru 1.8 i .2002.92kw.moj problem je asi neriesitelny ,ale predsa to skusim.mam problem s tym,ze mi svieti kontrolka motora.stratilo tah a pri jazde mi auto netaha ,len ledva .bol som na diagnostike a povedali ,ze lamba sonda pred katalizatorom.tak som to kupil a stale to iste.mam vymeneny aj palivovy filter,palivove cerpadlo.vycistil som klapku.sice mi neukazuje uz dlhsie teplotu vody v aute na displey ale auto sa neprehrievalo.za studena ked startujem tak skapina a plynovy pedal nereaguje.sam si pridava otacky a ubera ,ako keby zapinal sitic.auto sa trosku zohreje a potom drzi otacky ale nema tach.som uz na nervy ,lebo nemam ani sajnu co to moze bit.pozeral som aj snimac nasavania vzduchu do klapky ale nic som nezistil.vie niekto poradit aspon napad co spravit?moc dakujem
alro156

Príspevok od používateľa alro156 »

no ked si uz hento vsetko vymenil tak ma uz nenapada nic ine ako riadiaca jednotka.....
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Re: motor nema tah

Príspevok od používateľa Signum »

rastomihok napísal:dobry vecer.mam opel zafiru 1.8 i .2002.92kw.moj problem je asi neriesitelny ,ale predsa to skusim.mam problem s tym,ze mi svieti kontrolka motora.stratilo tah a pri jazde mi auto netaha ,len ledva .bol som na diagnostike a povedali ,ze lamba sonda pred katalizatorom.tak som to kupil a stale to iste.mam vymeneny aj palivovy filter,palivove cerpadlo.vycistil som klapku.sice mi neukazuje uz dlhsie teplotu vody v aute na displey ale auto sa neprehrievalo.za studena ked startujem tak skapina a plynovy pedal nereaguje.sam si pridava otacky a ubera ,ako keby zapinal sitic.auto sa trosku zohreje a potom drzi otacky ale nema tach.som uz na nervy ,lebo nemam ani sajnu co to moze bit.pozeral som aj snimac nasavania vzduchu do klapky ale nic som nezistil.vie niekto poradit aspon napad co spravit?moc dakujem
Problem by mohol byt v prietokomeri vzduchu .
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
rastomihok

Príspevok od používateľa rastomihok »

dakujem za odpovede a rady.no keby som este vedel kde mam hladat ten prietokomer vzduchu a riadiacu jednotku bolo by to ozaj super.mozte mi napisat kde sa to nachadza alebo nebodaj niake foto?vsetko mi pomoze len nech to uz vyriesim .moc dakujem
Používateľov profilový obrázok
clio1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Aug 2009, 13:16
Auto: Zafira A
Kontaktovať používateľa:

motor nema tah

Príspevok od používateľa clio1 »

prietokomer vzduchu sa nachádza v sacom potrubí za vzduchovým filtrom vyzerá to takto
http://www.elitecat.sk/ShowImage.aspx?o ... l/D518.JPG a riadiaca jednotka tá sa nachádza v motorovom priestore ako máš druhú skrinku z poistkami (bližšie ku stredu motora) tak oproti nej na motore skoro pri škrtiacej klapke aspoň u mňa! :D
Napísať odpoveď

Návrat na "ZAFIRA, SINTRA - MOTOR/PREVODOVKA"