ventilator za chladicom

Moderátori: dulo, buci_vectra

Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

ventilator za chladicom

Príspevok od používateľa Janci1985 »

Zdravim vsetkych!No ja som novy medzi Vami a som strasne rad ,ze som natrafil na tento forum!Ja mam staru vectru z roku 93,1.7TD ISUZU.Mam nasledovny problem:Ked jazdim z autom na malej trase rucicka na vodu mi sa skoro ani nepohne resp. ostava v modrom.Zas ked idem dlhsiu trasu tak sa mi rucicka vysplha dobreze nie na 100 stupnov,ale ked zapnem kurenie na max tak mi rucicka hned klesa.Vnutri co mam gombik na klimu nereaguje a taktiez nepocujem ventilator za chladicom.A v skrynke na poistky som mal raz na mieste pre ventilator roztavenu poistku.Vtedy mi nesiel ani vnutorny ventilator.Potom som tu roztavenu spalenu poistku vybral predlzil kable a dal novu poistku,ale pozorujem ze sa mi aj nova poistka roztavuje ale zatial drzi.Co mam robit aby mi fungoval ventilator na chladici????Klimu ani nepotrebujem.pROSIM POREDTE MI!!!!
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

pokial nejazdis do kopca alebo nestojis v zapche, tak chladic by to mal uplne v pohode uchladit bez ventilatora na zelanych okolo 90 stupnov.

doporucujem skontrolovat najprv ci chladic nie je zaneseny zvnutra

ventilator sa ma zapnut az pri vyssej teplote vody v chladici, odhadujem tak 105 stupnov

poiska sa asi tavi, lebo su asi zle, spinave kontakty do ktorych je zastrcena, ide tade velky prud a potom tam vznikla prehrievanie sa.
alebo je niekde skrat a je tam poistka na vyssi prud, nez tam patri
Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21

Príspevok od používateľa Janci1985 »

a este som zabudol pridat,ze ta voda mi vstupa ak idem nad 130 km za hodinu,ked spomalim tak mi klesne aj rucicka.Je to normalne?
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
Maniak X
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 27 Máj 2009, 08:14

Príspevok od používateľa Maniak X »

no ja mam tiez taky problem ked jazdim normalne mam teplotu 80 mam novy termostat novu vodnu pumpu rozmyslam nad kupou noveho chladica
Opel Vectra 1.7 TD CD
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa Brembo.SV »

skus prefukat poriadne chladic zvonku stlacenym vzduchom,ked nepomoze vypusti chladiacu zmes,nalej cistu vodu a aplikuj nejaky cistic chladiaceho systemu napriklad http://www.olejshop.sk/aditiva/p/tec-20 ... ush-350ml/
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"