Brúsenie a leštenie
Moderátor: macil
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
Brúsenie a leštenie
... prosím o radu ak má niekto skúsenosti alebo tipy na nástroje a metódy na preleštenie hlavy a domca vačky, plus veko, proste všetkého čo sa dá leštiť, neviem ako to popísať tak len pár fotečiek na ukážku aby ste boli v obraze o čo mi ide, budem vďačný za každú radu a tip :
viem že k dokonalosti to má veľmi ďaleko ale pri čistení týchto vecičiek ma to celkom chytilo tak by som sa rád dopátral o tejto zábavke viac.
viem že k dokonalosti to má veľmi ďaleko ale pri čistení týchto vecičiek ma to celkom chytilo tak by som sa rád dopátral o tejto zábavke viac.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brúsenie a leštenie
Uf no vyzerato pekne priam ako nove
lenze ako ja co mam skusenosti z hlinikom urcite to zbledne lebo hlinik dost oxiduje ledazeby by sa to nejak nalakovalo nejakym lakom co znesie dake to teplo sak stacil len ten vrch nalakovat vacinou viac ako 100 stupnov nema...
No ja si myslim ze henten co to robil mohol pouzit:Najpr dokonale odmastnil a vycistil a potom jemnim smirglikom odsmirgloval oxidaciu hlinika a potom to lestil kozou.
Ale dalo by sa to aj takto-odmastnit zbavit necitoty a kupit nejaky pripravok na odstranenie oxidacie hlinika predava sa to a pouziva na deoxidoavie okien v podnikoch s vlhkym prostredim pripadne na plavarnach co maju hlinikove okna...a potom vylestit a osetrit.
A ta sviecka co tam hori to musela byt romantika, z lasky k svojmu motoru
lenze ako ja co mam skusenosti z hlinikom urcite to zbledne lebo hlinik dost oxiduje ledazeby by sa to nejak nalakovalo nejakym lakom co znesie dake to teplo sak stacil len ten vrch nalakovat vacinou viac ako 100 stupnov nema...
No ja si myslim ze henten co to robil mohol pouzit:Najpr dokonale odmastnil a vycistil a potom jemnim smirglikom odsmirgloval oxidaciu hlinika a potom to lestil kozou.
Ale dalo by sa to aj takto-odmastnit zbavit necitoty a kupit nejaky pripravok na odstranenie oxidacie hlinika predava sa to a pouziva na deoxidoavie okien v podnikoch s vlhkym prostredim pripadne na plavarnach co maju hlinikove okna...a potom vylestit a osetrit.
A ta sviecka co tam hori to musela byt romantika, z lasky k svojmu motoru
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Sorry ze od temy : to si fotil 1.11 ??? :arrow: ta sviecka
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...