Takto zosumarizujme si to, lebo nieco mi uteka...ku cievke mi ide kablik, na ktorom, ked nieje pripojeny na cievku mam 12V, po otoceni klucom hodnota skace...nasledne ked dam napajanie na cievku, tak cievka iskru nehadze, ale podla udaja multimetra (odpor) je v poriadku.
Cize ak som to spravne pochopil, zapalovaci modul musi byt este niekde pred cievkov, nakolko to skace 12-0-12-0, alebo mi nieco uslo? Lebo nejako mi to nesedi...prakticky uz mi dnes nic nesedi....blbbec den uz od rana...
Mrtva VeA
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
dedo.miki
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
No Pani. Takze pani, skute byt mudri: Zas mi chuda nestartovalo. Pridem do garaze, krutim, krutim a nic. Tak som sa chytil vymontovat cievku. Asi po 10-15 minutach som ju vybral vonku a premeral nanovo. Hodnoty boli ukazkove. Zalozim spat, skusim startovata auto ide. Len neviem dokedy :-/ Ja uz fakt nevem...ci nejake ukostrenie alebo co...
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Toto už vyzerá na nejakú kontaktovú chybu. Ak ti motor naskočí, skús hýbať káblami.Komo napísal:No Pani. Takze pani, skute byt mudri: Zas mi chuda nestartovalo. Pridem do garaze, krutim, krutim a nic. Tak som sa chytil vymontovat cievku. Asi po 10-15 minutach som ju vybral vonku a premeral nanovo. Hodnoty boli ukazkove. Zalozim spat, skusim startovata auto ide. Len neviem dokedy :-/ Ja uz fakt nevem...ci nejake ukostrenie alebo co...