aky benzin je naj
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
salco
aky benzin je naj
caute aky benzin pouzivate?ste snim spokojny?do mojej vectry davam shell islo to ok az nedavno mi zlenivel motor ze az strach,mechanik mi povedal ze shellka uz nema take kvalitne benziny ze mam skusit OMV ze su lepsie.tak neviem.mozno zalezi ako ten majitel benzinky stym "caruje",som z Presova.
vectra B caravan 1,8 16v 85kw.
vectra B caravan 1,8 16v 85kw.
-
iurai
-
rado.c
na Slovenskom trhu s benzinom ani zdaleka neplati drahsi=lepsi.
to by ma zaujimalo, ktora benzinka predava nie slovensky, nie rakusky a nie madarsky benzin???
to, ze si benzinka da do benzinu svoje prisady este nic neznamena...
uz vidim, ako na slovensku je pri benzinke pristavny kamion s nemeckou SPZ a precerpava paliva (obrazne)...
ja konkretne tankujem na agip (naftu) ale len kvoli tomu, ze ked uz tankujem tolke mnozstva, aspon nieco z toho budem mat a zbieram body.
to by ma zaujimalo, ktora benzinka predava nie slovensky, nie rakusky a nie madarsky benzin???
to, ze si benzinka da do benzinu svoje prisady este nic neznamena...
uz vidim, ako na slovensku je pri benzinke pristavny kamion s nemeckou SPZ a precerpava paliva (obrazne)...
ja konkretne tankujem na agip (naftu) ale len kvoli tomu, ze ked uz tankujem tolke mnozstva, aspon nieco z toho budem mat a zbieram body.
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
Tak moja osobna skusenost.
Tankujem bud Tesco alebo Slovnaft benzin.
Mozno je to stylom jazdy, inymi podmienkami atd...ae na Slovnaftackom benzine RK - ZA a spat mam 6.8 - 7.1 litra spotrebu, na Tesco benzine 7.3 - 7.9.
Ako vravim...nie vzdy sa jazdi 90 na nizkych otackach, nie vzdy je prazdna cesta a prakticky som to takto meral len raz. Ale dokonca ked som siel na Slovaftacky benzin tak sme boli v aute 4ja, predtym 3ja.
A este ked som chodil na aute do LM, tak som zobral raz za 1000 u Jurkiho...okrem toho ze mi tiekla voda z vyfuku a to seriozne, auto bolo lenivsie - vyssia spotreba....to ze je benzin o 1.5 lacnejsi, neznamena ze usetris
Tankujem bud Tesco alebo Slovnaft benzin.
Mozno je to stylom jazdy, inymi podmienkami atd...ae na Slovnaftackom benzine RK - ZA a spat mam 6.8 - 7.1 litra spotrebu, na Tesco benzine 7.3 - 7.9.
Ako vravim...nie vzdy sa jazdi 90 na nizkych otackach, nie vzdy je prazdna cesta a prakticky som to takto meral len raz. Ale dokonca ked som siel na Slovaftacky benzin tak sme boli v aute 4ja, predtym 3ja.
A este ked som chodil na aute do LM, tak som zobral raz za 1000 u Jurkiho...okrem toho ze mi tiekla voda z vyfuku a to seriozne, auto bolo lenivsie - vyssia spotreba....to ze je benzin o 1.5 lacnejsi, neznamena ze usetris
-
Zag
Ja mat tvoj problem a prezidentof plt tak zakladam denne aspon 500 tem na urovni tejto ... Tento topic je tak dobre na warez a prirovnam to ku - KOLKO MATE ROKOV,AKU FARBU MATE NAJDRADSEJ,CODITE POZA SKOLU,AKE AUTO SI CHCETE KUPIT ... Proste je to nepodstatne !!! Tankuj na benzinkach ktore maju aspon nieoc spolocne s benzinom a mas pokoj alebo nalievaj s UA za lacnejsie a hotovo ...kras napísal:Ale aky benzin si tankujete? 95,98,99 alebo aky???
Ale sak to nekdo zamknite alebo zmazte komplet PROSIM ... :roll:
-
iurai
tento topic je off-topic.
davam do pozornosti este ostatne sluzby a sortiment na benzinkach.
obzvlast na znackovych benzinkach by som ocakaval, ze budu mat pouzitelny zachod, ze voda na umytie okien nie je cierna, a ze kadejake keksiky a naplne do ostrekovacov nie su o 200 % predrazene a ze budu mat nahradne ziarovky.
obzvlast na znackovych benzinkach by som ocakaval, ze budu mat pouzitelny zachod, ze voda na umytie okien nie je cierna, a ze kadejake keksiky a naplne do ostrekovacov nie su o 200 % predrazene a ze budu mat nahradne ziarovky.
-
Komo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Komjatna
no az na kvapaliny mi zo vsetkym co spominas pomohol Slovnaftiurai napísal:tento topic je off-topic.
-
dedo.miki
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Hmm, no ja zasa zvyknem tankovat vecsinou len na OMW....Aj ked tam neni zrovna najlacnejsi...Ale zýskal som od nich tento rok asi 4 lopty..
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov

A načo sa už dalej dohadovať