Zdravim oplaci. Mam Corsu B 1,0 12V r.00. Mam taky problemik ze mi zacalo klepat prave predne svetlo :?: Aby som to upresnil tak ze: Auto stoji, motor vypnuty a ked zapnem svetla klepe to na pravej strane, vypnem ich a ticho. Moze to byt ziarovka? Dakujem
Inak som tu novy a objavil som toto forum na nete po kupe auta - je goooood.
Predne prave svetlo klepe
- hakizu
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Okt 2007, 19:07
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zdarec.. tak som to skusil a svetlo je stabilne pekne svieti nic sa netrasie. Na dotyk citit na kapote ako to klepe, akoby nieco z vnutra buchalo..asi tak 2-3 krat za sekundu. Este ze nemusim svietit cely den, bo som v Irsku a nemaju tu ten zakon
.. Zajtra pojdem s tym do servisu aj koli kodu k radiu tak potom dam vediet co to bolo..
Aj tak dik Eifel..
Aj tak dik Eifel..
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 12:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Máš asi vadný motorček naklápania svetiel, alebo povytiahnutá zásuvka.hakizu napísal:Zdarec.. tak som to skusil a svetlo je stabilne pekne svieti nic sa netrasie. Na dotyk citit na kapote ako to klepe, akoby nieco z vnutra buchalo..asi tak 2-3 krat za sekundu. Este ze nemusim svietit cely den, bo som v Irsku a nemaju tu ten zakon.. Zajtra pojdem s tym do servisu aj koli kodu k radiu tak potom dam vediet co to bolo..
Aj tak dik Eifel..