zdravim,
mam zafiru 2.0 DTI, rocnik 2001. pouzivam motorovy olej Castrol TWS 10W-60. dnes mi ale v mototechne povedali, ze ten olej sa uz vraj nevyraba. neviem co je na tom pravdy. no ale vec je taka, ze potrebujem iba doplnit hladinu oleja. v mototechne mi povedali, ze tam mozem doliat bez problemov Castrol Magnatec 10W-40. no rad by som poznal aj vas nazor. (olej bol meneny zhruba pred dvoma mesiacmi)
Opel Zafira 2.0 DTI - vhodny motorovy olej
Moderátori: franticek6, buci_vectra
-
emmkejj
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Aug 2007, 14:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
nie, pretekat nepretekam, ale ked jazdis hore-dole humenne-trnava-praha, tak ta to po case omrzi a nozicka na plyne sa stava kazdym prejdenym kilometrom tazsia a tazsia, takze niekedy sa na tych cestach aj trosku citim ako pretekar
.
je mi uplne jasne, ze ak sa ta 60tka uz nevyraba, tak budem musiet zmenit olej, ale menit olej po 2 mesiacoch sa mi zda skoro. len potrebujem vediet, ci ozaj mozem bez problemov zmiesat tie dva oleje.
je mi uplne jasne, ze ak sa ta 60tka uz nevyraba, tak budem musiet zmenit olej, ale menit olej po 2 mesiacoch sa mi zda skoro. len potrebujem vediet, ci ozaj mozem bez problemov zmiesat tie dva oleje.