Cafte. opat sa blizi cas vymeny tekutin a filtrikov ale potrebujem radu ohladom chladiacej kvapaliny. Pred rokom som nemenil, nebolo treba. ale tento rok uz musim. Doteraz vo vsetkych autach som pouzival ALYCOL AL. sam som si namiesal na -30. aj naftu tak miesam s aditivami.
Mozem pouzit alycol aj vo vectre??? neviem vobec aky typ zmesi tam mam teraz - a urcite stym nepoletim do autorizaku /60 km/ aby mi tan nieco naliali.
chladic-nemrznuca zmes
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
chladic-nemrznuca zmes
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
Zag
Ako si toto nemam moc nastudovane a aj akosi sa mi nechce moc hladat tak dockam na radu odbornikof ci to nebudem menit ... Nalial som nemrznucu aku som len najlepsiu mohol kupit lebo v UK akosi europske znacky nepoznaju ... Akosi som nenasiel nic co sa zhoduje podla toho co pisalo ako na to - co tam vlastne naliat ... :-k
Na prednej strane pise :
ADVANCED PROTECTION
ANTI-FREEZE & Summer Coolant
5 yeear extended life
Lates technology formulation
Specified factory fill for modern vehicles
Improved perfomance for older engines
Prevents freezing down to -60 C
Protects against boil-over 130 C
Enhanced corrosion inhibitor package
Na zadnej strane: /len v strucnosti pisem/
Meets the requirements of:Audi /TL774D/,Ford /WS-M97B44-D & ESD M97B49-A/,Mercedes Benz /MB325.3/,General Motors /GM 1899M & Opel GM QL130100/,Seat /TL774D/,Skoda-VW /TL774D/,MAN /324-SNF/,Chrysler /MS9176/,Volvo-Renault /41-01-001/.Also sultable for use in most other vehicles.
Comu seckemu samozrejme rozumiem len neviem ci to moja plechovka nebude grgat od takeho papanicka ...
:?
Moz bluc alebo musim neco fajnovejsie pohladat ... :?: Ze dakujem barzo pekne ...
Na prednej strane pise :
ADVANCED PROTECTION
ANTI-FREEZE & Summer Coolant
5 yeear extended life
Lates technology formulation
Specified factory fill for modern vehicles
Improved perfomance for older engines
Prevents freezing down to -60 C
Protects against boil-over 130 C
Enhanced corrosion inhibitor package
Na zadnej strane: /len v strucnosti pisem/
Meets the requirements of:Audi /TL774D/,Ford /WS-M97B44-D & ESD M97B49-A/,Mercedes Benz /MB325.3/,General Motors /GM 1899M & Opel GM QL130100/,Seat /TL774D/,Skoda-VW /TL774D/,MAN /324-SNF/,Chrysler /MS9176/,Volvo-Renault /41-01-001/.Also sultable for use in most other vehicles.
Comu seckemu samozrejme rozumiem len neviem ci to moja plechovka nebude grgat od takeho papanicka ...
:?
Moz bluc alebo musim neco fajnovejsie pohladat ... :?: Ze dakujem barzo pekne ...