Auto mam opravene a fachci. Bolo treba repasovat regulator tlaku. Inak aj moja nadrz dosluzila, tak by ju bolo treba menit

Co sa servisu tyka. Maximalna spokojnost. A to je u mna zriedka kedy, lebo som fakt narocny. Je to druhy servis v SR, co si toto u mna zasluzil. Pristup fajn, pocas celej doby som bol pri tom. Chlapik sa fakt vyznal a vedel mi poradit i co to povysvetlovat.
Povodne to vypadalo na suciastku kam je privod benzinu a paliva. No po par minutach a testoch bolo jasne ze je vada v regulatore tlaku.
Kompletne mi ho zrepasoval, pricom sa ma popytal i co za hrdla chcem ci umele, kovove. Ako fakt tak ako by to malo byt. Okrem toho som si dal vymenit vlozku palivoveho filtra. Toto ma vyslo 110ecok. No problem nastal este po odchode zo servisu. Nakolko predtym bol regulator vadny, tak po prepnuti na plyn uz spat neprepinalo. No teraz mi zacal po ochladeni vzduchom prepinat spat na benzin a zase na plyn. Tak som sa vratil. Dali na comp a vyrazili testovat pocas jazdy. Potom hodil novy snimac teploty a sli sme zase. Nakoniec to dopadlo tak, ze zvnutra chladica mi z takej hmm.tazko opisat co to je..prirovnal by som to umelej hmote..no skratka s takeho platu vymodeloval pred regulator tienidlo voci vzduchu, nakolko ten regulator je umiestneny dost nevhodne a uz premiestnovat to neni kam. Takze sa hral aj s jazdamy dokopy dalsiu hodinu a pol. A potom sa ma spytal, ci chcem ponechat novy snimac, alebo ten moj, ktory je okej, no prepina skorej spat na benzin. Tak som ponechal novy, co ma vyslo 28ecok, nakolko uz pracu a ostatne neratal.
Sumarum auto bezi v pohode. Este sa mi stalo pocas jazdy cca 200km..sturovo-sahy-sala, ze 5krat na cca 5-6sekund preplo na benzin pri zapnuti okruhu chladica, ale inak fajn. To uz kebyze chcem odstranit, tak treba viac izolovat este vrch regulatora, nakolko tam je snimac.
Takze dnesny spaz ma stal necelych 150 ale co sa servisu tyka spokojnost.
lukas> inak pytal som sa na sviecky. su o.k. i povodne, no pre lpg su lepsie denzo, tie co som mal predtym..maju iridiovy povrch a tym lepsiu zivotnost.