za malinkomaya napísal:dik jurij, skusim, dufam, ze tu chvilu to dieta vzadu vydrzi a nebude z neho cencul...ale pochopila som princip ( vlhky a suchy vzduch
)
Astra H & servo
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
rado.c
su to zazracen veci, tie klimy, ked prepnes smer fukania "na okna a na nohy" a pridas trosku tepleho vzduchu, tak dole pojde teply vzduch a na okna fuka suchy z klimy - neveril som tomu, ale je to tak.maya napísal:dik jurij, skusim, dufam, ze tu chvilu to dieta vzadu vydrzi a nebude z neho cencul...ale pochopila som princip ( vlhky a suchy vzduch
)
dalsia vec je, ze klimu ked zapnes pri nizsej teplote - spusti sa, fuka vysuseny vzduch ale nechladi (tusim ked ti teplomer ukazuje pod 4°C, ale neviem presne)
no a nezanedbatelna rada je: prekontrolovat/vymenit kabinovy(pelovy) filter, v pripade ak je dost zaneseny, slabsie fuka...
- saimon
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, mam opel Astru G, 1.7DTi, r.v 2000. Poslendu dobu sa mi kazi servo na riadeni. Ak je auto dlhsiu dobu osdtavene tak po nastartovani naskoci servo bez problemov. Ked vsak prejdem chvilu, a potrebujem auto odstavit, dajme tomu natankovat a potom ho znova nastartujem tak servo nejde. Musim auto zo sedem osem krat vypnut nastartovat kym opet naskoci, resp, prejst nejaku vzdialenost bez serva, potom ked vypnem a nastartujem, tak naskoci. Ked vsak znova niekde zastanem a vypnem motor, musim zopakovat postup uz vyssie spominany. Nevie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem? Resp. kde hladat zavadu? Vopred dakujem ...
*** Opel Astra 1.7 DTi, r.v. 2000 ***
*** Opel Astra 1.7 DTi, r.v. 2000 ***