Astra H & servo

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
Auto: Vectra C
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chausj »

maya napísal:dik jurij, skusim, dufam, ze tu chvilu to dieta vzadu vydrzi a nebude z neho cencul :D ...ale pochopila som princip ( vlhky a suchy vzduch :) )
za malinko :D
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

maya napísal:dik jurij, skusim, dufam, ze tu chvilu to dieta vzadu vydrzi a nebude z neho cencul :D ...ale pochopila som princip ( vlhky a suchy vzduch :) )
su to zazracen veci, tie klimy, ked prepnes smer fukania "na okna a na nohy" a pridas trosku tepleho vzduchu, tak dole pojde teply vzduch a na okna fuka suchy z klimy - neveril som tomu, ale je to tak.
dalsia vec je, ze klimu ked zapnes pri nizsej teplote - spusti sa, fuka vysuseny vzduch ale nechladi (tusim ked ti teplomer ukazuje pod 4°C, ale neviem presne)
no a nezanedbatelna rada je: prekontrolovat/vymenit kabinovy(pelovy) filter, v pripade ak je dost zaneseny, slabsie fuka...
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

a neviem preco pisem o klime do temy Astra H - servo
wlassto

Príspevok od používateľa wlassto »

Lebo sa spojilo dva v jednom
maya

Príspevok od používateľa maya »

:lol: wlassto, tak na to spajanie dva v jednom si daj pozor :P :P :P ...
Používateľov profilový obrázok
saimon
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Apr 2008, 18:28
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa saimon »

Zdravim, mam opel Astru G, 1.7DTi, r.v 2000. Poslendu dobu sa mi kazi servo na riadeni. Ak je auto dlhsiu dobu osdtavene tak po nastartovani naskoci servo bez problemov. Ked vsak prejdem chvilu, a potrebujem auto odstavit, dajme tomu natankovat a potom ho znova nastartujem tak servo nejde. Musim auto zo sedem osem krat vypnut nastartovat kym opet naskoci, resp, prejst nejaku vzdialenost bez serva, potom ked vypnem a nastartujem, tak naskoci. Ked vsak znova niekde zastanem a vypnem motor, musim zopakovat postup uz vyssie spominany. Nevie mi niekto poradit, kde by mohol byt problem? Resp. kde hladat zavadu? Vopred dakujem ...
*** Opel Astra 1.7 DTi, r.v. 2000 ***
mato87
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 03 Okt 2009, 12:42
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa mato87 »

Zdravim,

Po nastartovani auta mi posilnovac kladie velmi maly odpor pri otacani volantom. Niekedy "stuhne" po dlksej jazde, niekedy vobec.
Oleja v nadrzke je dostatok. Kde by mohla byt chyba?
Dik :idea:
ASTRA H caravan 1.6 XER
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"