Prevodovka umrela
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Svano
Prevodovka umrela
neviem preco mi to prechadzajuce vlakno zmizlo tak to sem davam este raz
rosypala sa mi prevodovka a asi nie je mozne ju zachranit.
tak vas xcem poprosit o nejaku radu co stym a kolko peniazkov si mam asi nachystat..
za kazdu radu vopred dakujem
cest
tak vas xcem poprosit o nejaku radu co stym a kolko peniazkov si mam asi nachystat..
cest
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prevodovka umrela
V ktorej sekcii a aké bolo znenie textu? Včera som asi 2 príspevky a jedno vlákno vymazal a jedno presunul. V jednom prípade som dotyčnému písal ss.Svano napísal:neviem preco mi to prechadzajuce vlakno zmizlo...
-
kus
Chcem sa Ťa opýtať,či si mal predtým už nejaké príznaky "odchádzajúcej" prevodovky,alebo "umrela" len tak zrazu.Ak boli príznaky,tak aké ?Svano napísal:neviem preco mi to prechadzajuce vlakno zmizlo tak to sem davam este raz
cest
-
Svano
-
iurai
vraj v tych prevodovkach na 1.8 a 2.0 je treba preventivne vymenit kolieska v diferenciali, lebo tie z vyroby su nedobre, a ked sa dolamu tak to ponici celu prevodovkukus napísal:Chcem sa Ťa opýtať,či si mal predtým už nejaké príznaky "odchádzajúcej" prevodovky,alebo "umrela" len tak zrazu.Ak boli príznaky,tak aké ?Svano napísal:neviem preco mi to prechadzajuce vlakno zmizlo tak to sem davam este raz
cest
a ze ked sa da dole kryt, tak je mozne pozriet, ci sa uz tie kolieska lamu.
dodam, ze ma to vobec nezaujimalo, lebo mam inaksi motor
-
Svano
ok, a moze mi niekto poradit z akych motorov mi tam prevodovka bude pasovat? ci mozeem napr hodit prevodovku aj z vauxhallu atd....mam jednu prevodovku uz na ruke za 11 litrov a vraj mi da na nu aj zaruku ale ten typek je az z kosic (300km )...popr.keby tu niekto bol z okolia ze by sa mi na nu pozrel ci je ok...
diky mo0c
diky mo0c
-
kus
Tak také vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr robí aj mne.Počujem to hlavne pri rozjazde,alebo keď pri 1. alebo 2.prevodovom stupni pustím nohu z plynu,ale rozklepe sa mi to aj na volnobehu pri raňajšom štartovaní.Akonáhle sa auto trocha zohreje tak 5-8 km tak mi to už prestane vŕzgať.Viete poradiť,čo mám urobiť ,pokým mi to ešte ide,aby som predišiel možnému zničeniu prevodovky ? Nemôže to robiť napr. aj málo,alebo menej oleja v prevodovke , kedže po zahriatí to už nerobí ?Svano napísal:bolo to zrazu, proste som sa rozbiehal do prudsieho kopca a zrazu sramot, a potom uz len kym som dosiel domov tak cukanie.....ale myslim si ze to bolo tym ze mi odhadzali na nej tie loziska jak mi to stale robilo take vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pri pustenom plyne a zaradenej rychlosti
VeBe X20DTL.