palubny pc opel astra H
Moderátori: bukelo, buci_vectra
palubny pc opel astra H
cavte
len si chcem overit mam astru H 1.6 16v twinport s automatom a pri radiu je tlacidlo BC a ak ho stlacim mi vypise "no function" to znamena ze mam palubny pc ale nie je naprogramovany??(mam len ten zakladny displej 3 riadkovy s ovladanim na volante pre radio) a ak je to len to naprogramovanie kolko to stoji pocul som ze cca 5000 sk = 167Eur je to pravda aj ked mam ten zakladny palubny pc a displej?? dik za odpovede
len si chcem overit mam astru H 1.6 16v twinport s automatom a pri radiu je tlacidlo BC a ak ho stlacim mi vypise "no function" to znamena ze mam palubny pc ale nie je naprogramovany??(mam len ten zakladny displej 3 riadkovy s ovladanim na volante pre radio) a ak je to len to naprogramovanie kolko to stoji pocul som ze cca 5000 sk = 167Eur je to pravda aj ked mam ten zakladny palubny pc a displej?? dik za odpovede
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 09:10
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: palubny pc opel astra H
Ja mám podobný problém dnes sme boli s otcom vybrať pre neho astru (2006) nemá multifunkčný volant tak som stlačil BC a šípku do prava(ľava) a nič =no function a predávajúci sa dušoval, že tam palubák na 100% je (otec má klasický display). Raď babo raď
ak niekto vie niečo bližšie tak dajte vedieť.
ak niekto vie niečo bližšie tak dajte vedieť.
Polubák Astra H
Ahojte,
podľa mojich vedomostí existujú dva typy palubáku do Astry H.
1. Klasický BC
2. BC s Check Control
Klasický palubák by mala mať každá Astra H, len nie je aktivivaný.
Aktivovať ho je možné pomocou TECH2 v servise.
Ukazuje: Dojazd, priemernú spotrebu, okamžitú spotrebu, počet prejdených kilometrov, čas a spotrebované palivo.
Palubný počítač s Check Control - kontrola žiaroviek, prevádzkových kvapalín, brzdového obloženia je opcia v cenníku takže za to si treba priplatiť a nemá to každé auto.
Zobrazenie palubného počítača závisí aj od displeja.
BID - board info display - jednoriadkový
TID - triple info display - trojriadkový, vie naraz zobraziť: dátum, čas, naladenú stanicu a jeden údaj z BC
GID - graphic info display - vie navyše zobraziť ďľší riadok BC a iné somariny a vie navigovať - čiernobielo
CID - color info displey - farebný viacriadkový krásavec - chcel by som ho mať ale je strašne drahý...
podľa mojich vedomostí existujú dva typy palubáku do Astry H.
1. Klasický BC
2. BC s Check Control
Klasický palubák by mala mať každá Astra H, len nie je aktivivaný.
Aktivovať ho je možné pomocou TECH2 v servise.
Ukazuje: Dojazd, priemernú spotrebu, okamžitú spotrebu, počet prejdených kilometrov, čas a spotrebované palivo.
Palubný počítač s Check Control - kontrola žiaroviek, prevádzkových kvapalín, brzdového obloženia je opcia v cenníku takže za to si treba priplatiť a nemá to každé auto.
Zobrazenie palubného počítača závisí aj od displeja.
BID - board info display - jednoriadkový
TID - triple info display - trojriadkový, vie naraz zobraziť: dátum, čas, naladenú stanicu a jeden údaj z BC
GID - graphic info display - vie navyše zobraziť ďľší riadok BC a iné somariny a vie navigovať - čiernobielo
CID - color info displey - farebný viacriadkový krásavec - chcel by som ho mať ale je strašne drahý...
na tvojom mieste by som sa obrátil na Signuma.
Hľadaj ho medzi užívateľmi...
Všetko o užívateľovi Signum
Opelclub Member - Zlatý užívateľ... Založený: 02.05.2007
Príspevkov: 1584
[1.94% zo všetkých príspevkov / 2.16 príspevkov za deň]
Hľadať všetky príspevky od užívateľa Signum
WWW: http://signum-opel.wbl.sk
Povolanie: mechanik
Záujmy: OPEL
Kontakt Signum
E-mailová adresa:
Súkromná správa:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
AOL Instant Messenger:
Všetko o užívateľovi Signum
Opelclub Member - Zlatý užívateľ... Založený: 02.05.2007
Príspevkov: 1584
[1.94% zo všetkých príspevkov / 2.16 príspevkov za deň]
Hľadať všetky príspevky od užívateľa Signum
WWW: http://signum-opel.wbl.sk
Povolanie: mechanik
Záujmy: OPEL
Kontakt Signum
E-mailová adresa:
Súkromná správa:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
AOL Instant Messenger:
Mam astru H 1,4 16V a po stlaceni BC tlacitka zobrazi timer ktory mi zobrazuje cas jazdy. Spotrebu paliva (aktualnu/preimer na 100km) mi neukazuje.Vie mi niekto poradit ci je to len v nastaveni,alebo ci to treba naprogramovat cez diagnostiku? Cital som ze niekto ma BC tlacitko a po stlaceni ukazuje no function.Mne ukazuje ten timer,ale ide mi o tu aktualnu a priemernu spotrebu a ta tam nieje...
Mam astru H 1,4 16V a po stlaceni BC tlacitka zobrazi timer ktory mi zobrazuje cas jazdy. Spotrebu paliva (aktualnu/preimer na 100km) mi neukazuje.Vie mi niekto poradit ci je to len v nastaveni,alebo ci to treba naprogramovat cez diagnostiku? Cital som ze niekto ma BC tlacitko a po stlaceni ukazuje no function.Mne ukazuje ten timer,ale ide mi o tu aktualnu a priemernu spotrebu a ta tam nieje...
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Potrebne je naprogramovatigorsoltes napísal:Cavte
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16799igorsoltes napísal:Dik za odpoved.. chlapik mi spravil len dotah okien ale ten palubny zatial nevedel spravit. Original do opla nechcem ist,pretoze tam mi nauctuju taku cenu ze...
Mám Opel
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Sep 2009, 18:57
- Auto: Iná značka
Ja som bol dnes v Opli a tiež mi ukazovalo No function, tak som im povedal, či sa to dá naprogramovať. Bola to otázka asi 10 minút a mám palubák. Len mu akosi nerozumiem, lebo je po anglicky. Vedel by niekto podrobnejšie popísať každú funkciu a ako sa s ňou dá pracovať? Teda nulovať a pod.? A ten timer je tam načo?
Samozrejme po slovensky
Samozrejme po slovensky
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Je to popísané v návode k autu.
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2430
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2430
- Palizer
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
Mam ten isty problem, ked stlacim BC zobrazi sa len timer. Malo by byt hore BC1 a BC2. Ak budes mat nejake info, ozvy sa prosim.igorsoltes napísal:Cavte
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 88kW r.v.2007
Opel Vectra B Caravan 2,0 DTI 74kW r.v.2001-ex
Opel Corsa 1,4i r.v.1998-ex
- Palizer
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
Kolko ta to stalo v Opli? Dnes som tam bol, ale nestihol som elektrikara Nevie niekto o niekom, kdo to vie spravit z okolia ziliny?anaxios napísal:Ja som bol dnes v Opli a tiež mi ukazovalo No function, tak som im povedal, či sa to dá naprogramovať. Bola to otázka asi 10 minút a mám palubák. Len mu akosi nerozumiem, lebo je po anglicky. Vedel by niekto podrobnejšie popísať každú funkciu a ako sa s ňou dá pracovať? Teda nulovať a pod.? A ten timer je tam načo?
Samozrejme po slovensky
Opel Vectra C Caravan 1,9 CDTI 88kW r.v.2007
Opel Vectra B Caravan 2,0 DTI 74kW r.v.2001-ex
Opel Corsa 1,4i r.v.1998-ex
- janda
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2010, 20:16
- Auto: Astra H
v opli ZA a taktiez asi aj v MT, kedze je to ten isty majitel, to stoji 70e ofiko a neofiko mi to ponukal chalan za 50e, a najblizsie mame asi RomanaK v Brne Alebo sa tu najde niekto zo severu Slovenska, pripadne nejaka stretavka kde bude pritomny aj sam Tech2?Palizer napísal: Kolko ta to stalo v Opli? Dnes som tam bol, ale nestihol som elektrikara Nevie niekto o niekom, kdo to vie spravit z okolia ziliny?
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH) 11/2005, 6xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-25.10.2008 my ex R.I.P., ABS, 2xABG, Fog Lights
:: Diagnostika LAUNCH X431 a OP-COM ::
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-25.10.2008 my ex R.I.P., ABS, 2xABG, Fog Lights
:: Diagnostika LAUNCH X431 a OP-COM ::
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Mar 2010, 17:04
aktivacia pocitaca
Viete o niekom v okoli Piestan, kto by mi aktivoval nejake funkcie na palubnom pocitaci a za rozumnu cenu ? (do 20E)
Astra H Njoy 1.4 16V, r.2007
- RadoK
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Jún 2009, 08:28
Dnes som volal do Opla na Panonskej v BA a technik mi povedal, ze len programovanie by stalo 200e :roll: Ak to robia v MT za 70, tak sa mi tam aj oplati istv opli ZA a taktiez asi aj v MT, kedze je to ten isty majitel, to stoji 70e ofiko a neofiko mi to ponukal chalan za 50e, a najblizsie mame asi RomanaK v Brne Alebo sa tu najde niekto zo severu Slovenska, pripadne nejaka stretavka kde bude pritomny aj sam Tech2?