Vectra B - Dorabanie palubneho pocitaca (MID)
Moderátori: dulo, buci_vectra
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ked by si chcel namontovat ten modul pal. pc co mam ja, tak to by sme sa vedeli dohodnut.
Inac zastav sa dakedy este kvoli tomu tempomatu....jo?
Inac zastav sa dakedy este kvoli tomu tempomatu....jo?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
display musi podporovat tvoj motor. potrebujes k nemu tiez konektor.fester777 napísal:zdravim chlapci mam peknu ponuku na kupu displaya na vectru b. Teraz tam mam ten mensi display a mozem kupit ten velky . Otazka znie ako , co budem potrebovat na jeho rozchodenie okrem packy . A este druha otazka chcel by som to dat volakomu z vas spravit ak by to niekto vedel , na cene sa dohodneme
a zistit, ci mas konektor a kable k RJ. takze si precitaj tuto temu odzaciatku
Zdraviiicko... no, MID som zapojil ako bolo poradene a este ho teda treba vbehnut do opla naprogramovat... co sa tyka radia tak sa bude zobrazovat az ked sa naprogramuje ten MID alebo je niekde inde problem kedze sa mi nic nezobrazuje? pre zapojenie radia do midu su 4 kable a z toho su tri rovnake tak mozno je v tom problem ze nie su spravne zapojene ale kedze su rovnake... Dik za kazdu radu.adagio-bn napísal:SUPER.... Velka vdaka zatial, dam vediet ako to dopadlo...iurai napísal:aby ti to meralo spotrebu a dojazd treba zapojit toto:
cislo pin-ov je pre zlty konektor, pre sivy konektor je cislo v zatvorke
pin6 otacky - pin3 pristrojovka zeleny
pin12 rychlost - pin4 pristrojovka modrocerveny
pin24 (pin26) stav nadrze - pristrojovka modrocierny pin1
pin25 (pin 27) signal spotreby - u x20dth, x20dtl pin29 RJ motora ciernohnedy alebo pin12 konektora x7 (ak sem je vobec dovedeny)
aby ti packa fungovala:
pin22 (pin24) - tlacitko S (kontakt D)
pin21 (pin23) - tlacitko R (kontakt A)
kontakt C packy treba pripojit na kostru
mozes kontaktovat uzivatela Signum, myslim, ze stoji pred rovnakou ulohou
no ANOOO... si dobry, kam na o chodis?!iurai napísal:v tej tabulke, co som sem daval, su popisane.
rovnaky popis scl, sda, mrq by mal byt na nalepke na autoradiu

iurai napísal:v tej tabulke, co som sem daval, su popisane.
rovnaky popis scl, sda, mrq by mal byt na nalepke na autoradiu
cauko... uz som bol v Galante a Signum mi naprogramoval co trebalo ale mali sme problem, ze nebola komunikacia s RJ... Natahoval som novy kabel od RJ podla tohto navodu: pin25 (pin 27) signal spotreby - u x20dth, x20dtl pin29 RJ motora ciernohnedy alebo pin12 konektora x7 (ak sem je vobec dovedeny)....
mam x20dth a napojil som kabel na 29pin v RJ a na pin 27 sedeho konektora. Co sa tyka druhej moznosti a to pin12 konektora x7 tak neviem o co sa jedna... mozem poprosit este o radu?
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
S tymto by som ti vedel zasa ja poradit...Da sa to spravit. Material vyjde na cca. 2200Skvincoxxx napísal:zdravim chcel by som sa opytat ci sa neda spravit tid display na mid.. aspon aby mi ukazovalo spotrebu... neda sa to nejak dorobit????
Opel Insignia 2,0Cdti
tak to mas dobre natiahnute. a o akej komunkacii hovoris ?adagio-bn napísal:mali sme problem, ze nebola komunikacia s RJ... Natahoval som novy kabel od RJ podla tohto navodu: pin25 (pin 27) signal spotreby - u x20dth, x20dtl pin29 RJ motora ciernohnedy alebo pin12 konektora x7 (ak sem je vobec dovedeny)....
mam x20dth a napojil som kabel na 29pin v RJ a na pin 27 sedeho konektora. Co sa tyka druhej moznosti a to pin12 konektora x7 tak neviem o co sa jedna... mozem poprosit este o radu?
ked napojil Opel Tech tak sa nedalo skontrolovat alebo otestovat signal spotreby... jednoducho mi to teraz ukazuje blbosti a okamzita alebo aktualna spotreba su stale na nule. Dojazd, priemerna spotreba, priemerna rychlost ukazuje blbosti... Skratka ten signal z RJ mi nefunguje.iurai napísal:tak to mas dobre natiahnute. a o akej komunkacii hovoris ?adagio-bn napísal:mali sme problem, ze nebola komunikacia s RJ... Natahoval som novy kabel od RJ podla tohto navodu: pin25 (pin 27) signal spotreby - u x20dth, x20dtl pin29 RJ motora ciernohnedy alebo pin12 konektora x7 (ak sem je vobec dovedeny)....
na pin-29 v RJ motora bol pripojeny vodic ?adagio-bn napísal: ked napojil Opel Tech tak sa nedalo skontrolovat alebo otestovat signal spotreby... jednoducho mi to teraz ukazuje blbosti a okamzita alebo aktualna spotreba su stale na nule. Dojazd, priemerna spotreba, priemerna rychlost ukazuje blbosti... Skratka ten signal z RJ mi nefunguje.
susedny pin-30 by mal byt zltocierny. skontroluj toto
k tomu ostatnemu:
1. priemerna rychlost funguje ?
2. meni sa zobrazenie z litre/hodina na litre/100km podla toho ci stojis alebo ides ?
3. aky mas kod motora naprogramovany ? podrz dlho tlacidla R aj S, je to 1. cislo co Ti napise
okolite pini 28 a 30 v RJ nie su pouzite tak ti neviem povedat ake by boli farene...iurai napísal:na pin-29 v RJ motora bol pripojeny vodic ?adagio-bn napísal: ked napojil Opel Tech tak sa nedalo skontrolovat alebo otestovat signal spotreby... jednoducho mi to teraz ukazuje blbosti a okamzita alebo aktualna spotreba su stale na nule. Dojazd, priemerna spotreba, priemerna rychlost ukazuje blbosti... Skratka ten signal z RJ mi nefunguje.
susedny pin-30 by mal byt zltocierny. skontroluj toto
k tomu ostatnemu:
1. priemerna rychlost funguje ?
2. meni sa zobrazenie z litre/hodina na litre/100km podla toho ci stojis alebo ides ?
3. aky mas kod motora naprogramovany ? podrz dlho tlacidla R aj S, je to 1. cislo co Ti napise
1, priemerna rychlost je stale na hodnote 78km
2, nie, nemeni
3, kod motora mi zobrazilo 3 udaje: 018, 5, 14972
Ja si myslim, ze nebude spravne zapojeny ten pin na RJ. Samotna RJ by nemala mat s tym problem zobrazovat tieto udaje?!