Insignia a Bluetooth
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
miho
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Jan 2010, 13:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
bluetooth nedorazil
V sobotu sme so Signumom riesili ten moj bluetooth ale nic sme neporiesili...
asi tam chýba nejaký hardware lebo soft v RJ aj UHP sa prepaloval o dušu ale jak spieva z. predná - keď to nejde tak to nejde.
Podarilo sa mi konečne zohnat aspon staru N7210 vložil som ju do pevnej sady a zistil že aspon ta funguje...
Vedel by mi niekto poradiť kde mam kuknut pod tapacírung (alebo co mam hladat alebo ako to vizera)ci tam vobec su namontovane vsetky casti bluetooth zariadenia (myslim nejake kable, vysielač "bluetooth vln", adapter...)
Chcem aspoň zistit či to je alebo nie je namontovane (ale je to nefunkcne)
asi tam chýba nejaký hardware lebo soft v RJ aj UHP sa prepaloval o dušu ale jak spieva z. predná - keď to nejde tak to nejde.
Podarilo sa mi konečne zohnat aspon staru N7210 vložil som ju do pevnej sady a zistil že aspon ta funguje...
Vedel by mi niekto poradiť kde mam kuknut pod tapacírung (alebo co mam hladat alebo ako to vizera)ci tam vobec su namontovane vsetky casti bluetooth zariadenia (myslim nejake kable, vysielač "bluetooth vln", adapter...)
Chcem aspoň zistit či to je alebo nie je namontovane (ale je to nefunkcne)
- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php?p=871243
sksu to hladat niekde za schrankou spolujazdca, blizsie k stredovej konzole...
sksu to hladat niekde za schrankou spolujazdca, blizsie k stredovej konzole...
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
-
miho
- Nový užívateľ

kable
Podla toho fora by som povedal ze ten uhp kabel ktory tam maju odfoteny sa napadne podoba na ten kt. ide do mojej pev. sady(foto som sem nevedel zavesiť) mam podozrenie ze cely problem je v prepojeni sady myslim tym ze by mohlo stacit odpojit kabel zo sady a zapojit niekam inam ale to je iba teoria nie som autoelektrikar.
- RB
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Okt 2008, 10:57
- Auto: Insignia
UHP jednotka sa nachádza na ľavo od volantu pod prístrojovkou v držiaku na oc. nosnej konzole. Ja by som pozrel na tú UHP, či je vôbec bluetooth. Pozri na ňu, čo je na nej napísané. Ak je UHP2, tak je bez BT ak UHP4 tak je s BT. Ale na čo by mal Nemec pevnú sadu, keď má BT????(tak že asi je to jasné) ešte keď aj funguje. Keď je UHP4, základňa a nabíjačka telefónu je pri ručnej brzde. A v Opli riešia update UHP tak, že vymenia celé UHP???(dobré-profíci). Ak budeš mať iba UHP2 a chcel by si UHP4 s BT, ozvi sa mi na ss. Nie všetky telefóny dokážu spolupracovať s UHP4, tak že sa na displeji zobrazia volané čísla, telefónny zoznam. Hlavne sa to týka Nokie so symbianom. Ale telefónovanie a zobrazenie tel. čísla funguje vždy (samozrejme po spárovaní). S Nokiou u Insignie bude asi to isté. Skúsiť updatovať telefón, ak to nepôjde, počkať na nový update UHP. Ináč to asi nepôjde(načítanie zoznamov).
Insignia 2.0T 4x4, OPC paket
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
-
miho
- Nový užívateľ

cau RB,
myslís ze UHP srandu mam hladat niekde pod volantom? lebo ked pozries na link co tam zverejnil tusim swabel - vyzera to skor na spolujazdcovu stranu niekde za schrankou....
Ty si to uz na svojom opli videl nazivo?
Co sa tyka tej pevnej sady aj signum hovoril ze uz ozivoval UHP v oploch kde boli aj pevne sady a fungovalo to.
Moze to suviset s nejakymi predpismi v Nemecku (myslim na telefonovanie pocas jazdy koli bezpecnosti...)ale priklanam sa k nazoru ze to tam pravdepodobne nie je namontovane...
Este jeden dotaz to UHPcko sa da vymenit? je to pripojene iba cez nejaky konektor? Ak ano to asi nebude lacna zalezitost.
myslís ze UHP srandu mam hladat niekde pod volantom? lebo ked pozries na link co tam zverejnil tusim swabel - vyzera to skor na spolujazdcovu stranu niekde za schrankou....
Co sa tyka tej pevnej sady aj signum hovoril ze uz ozivoval UHP v oploch kde boli aj pevne sady a fungovalo to.
Moze to suviset s nejakymi predpismi v Nemecku (myslim na telefonovanie pocas jazdy koli bezpecnosti...)ale priklanam sa k nazoru ze to tam pravdepodobne nie je namontovane...
Este jeden dotaz to UHPcko sa da vymenit? je to pripojene iba cez nejaky konektor? Ak ano to asi nebude lacna zalezitost.
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Urcite mas UHP4 tj. ,ze mas aj BT ale preco Ti to nefunguje si neviem naozaj vysvetlit kedze UHP-cko som preprogramoval na najnovsiu verziu a neboli zapisane ani ziadne chybove kody v tejto jednotke.miho napísal:cau RB,
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
- RB
- Bronzový užívateľ

UHP je naľavo od volantu (pod volantom) na nosnej konzole v držiaku. Pozri sa tam (poprípade daj dolu kryt pod volantom). Link čo zverejnil Swabel je z Vectry C (tam je cca v stredovej konzole za rádiom). Mám to naištalované v mojom aute a mám už nejakú skúsenosť s UHP. Ak máš UHP2 (to je bez BT) - môžeš používať iba ako pevnú sadu. Ak chceš s BT musíš vymeniť UHP2 za UHP4(BT a ovládanie hlasom). Základňu ani nepotrebuješ, pokial nechceš cez ňu nabíjať telefón. UHP je na jednom konektore. Výmena nie je žiadny problém. Je možné iba zameniť UHP2 za UHP4 (samozrejme aktivovať a naprogramovať cez Tech2) a BT handsfree funguje. Dám teraz niekedy do inzercie na predaj jednotku UHP4+mikrofón za 150€.
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
- RB
- Bronzový užívateľ

Ak máš UHP4 a nefunguje ti to, potom by mohla byť odídená (počul som, že aj to sa stáva). Posledný update software pre UHP4 je verzia 3.20. A skúšal som na ňom moju Nokiu so symbianom, predtým UHP nevedelo načítať tel. zoznam a teraz bez problémov.
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja mam update na ver. 3.20 a N97mini bezi bez problemov, predtym ani necekla :!: Ale so starsimi mobilmy by malo vsetko slapat, aj ked uhp nema v sebe aktualny posledny soft...
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Ja som mu preprogramoval to UHP na verziu 3.20 a vysledok ziadnyRB napísal:Ak máš UHP4 a nefunguje ti to, potom by mohla byť odídená (počul som, že aj to sa stáva). Posledný update software pre UHP4 je verzia 3.20. A skúšal som na ňom moju Nokiu so symbianom, predtým UHP nevedelo načítať tel. zoznam a teraz bez problémov.
Mám Opel
- RB
- Bronzový užívateľ

Preto som doteraz používal moju starú Motorolu a Nokia bola v šuplíkuswabel napísal:Aj ja mam update na ver. 3.20 a N97mini bezi bez problemov, predtym ani necekla :!: Ale so starsimi mobilmy by malo vsetko slapat, aj ked uhp nema v sebe aktualny posledny soft...
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
- RB
- Bronzový užívateľ

Môže byť, že fakt je na tej jednotke UHP niečo odídené a BT nefunguje.Signum napísal:Ja som mu preprogramoval to UHP na verziu 3.20 a vysledok ziadnyRB napísal:Ak máš UHP4 a nefunguje ti to, potom by mohla byť odídená (počul som, že aj to sa stáva). Posledný update software pre UHP4 je verzia 3.20. A skúšal som na ňom moju Nokiu so symbianom, predtým UHP nevedelo načítať tel. zoznam a teraz bez problémov.
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
-
Signum
- Strieborný užívateľ

tak mozne to je ale zaujimave ,ze nepisalo ziadne chybove kody #-oRB napísal:Môže byť, že fakt je na tej jednotke UHP niečo odídené a BT nefunguje.Signum napísal:Ja som mu preprogramoval to UHP na verziu 3.20 a vysledok ziadnyRB napísal:Ak máš UHP4 a nefunguje ti to, potom by mohla byť odídená (počul som, že aj to sa stáva). Posledný update software pre UHP4 je verzia 3.20. A skúšal som na ňom moju Nokiu so symbianom, predtým UHP nevedelo načítať tel. zoznam a teraz bez problémov.
Mám Opel
-
Signum
- Strieborný užívateľ

tak zohnat na skusku by nebol zrejme problem ale?RB napísal:Skúste ju na skúšku vymeniť za druhú a uvidí sa či je chybná
Mám Opel
-
miho
- Nový užívateľ

UHP
Pre RB,
vyskusat vymenit UHP jetnotku by sme mohli...(keby bola dobra hned by sme ju tam aj nechali
)
Je to moc zlozite a casovo narocne?
Tym ze uz su tam prepalene vsecky najnovsie verzie softu by to stacilo iba zapojiť alebo by bolo znova potrebne pouzit tech2?
vyskusat vymenit UHP jetnotku by sme mohli...(keby bola dobra hned by sme ju tam aj nechali
Je to moc zlozite a casovo narocne?
Tym ze uz su tam prepalene vsecky najnovsie verzie softu by to stacilo iba zapojiť alebo by bolo znova potrebne pouzit tech2?
- RB
- Bronzový užívateľ

Môžem ti ju požičať a uvidíte, či je problém v UHP. Moja UHP je nová. UHP sa iba opdopjí od konektoru a napojí druhá. Ale samozrejme je UHP potrebné znovu aktivovať cez Tech2 a updatovať softvér na verziu 3.20. Ale ja nemám Tech2, tak že sa musíš dohodnúť so Signumom alebo s niekym kto ho vlastní
Ex - Astra H 1.8 Cosmo
Ex - Astra H 1.8 Cosmo