blbne dobijanie?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Obi081
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Jan 2010, 09:23
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
blbne dobijanie?
Cavte oplaci.mam taky problem a dufam ze mi bude niekto vediet poradit.mam VeCe '06 a nejako mi blbne elektrika.podla mna mi nedobija tak ako by malo,ked si pozriem to test.menu tak voltmeter mi ukazuje od 10V do 12,5V.nie je to vobec stabilne a povacsine je hodnota okolo 11,6V.a ak mi klesne pod 11V,nejde mi kurenie.nenapada niekoho kde by mohla byt chyba?alternator by mal byt v poriadku,bol meneny asi pred 2 mesiacmi.ked nastartujem,otacky mam normalne,ale po case sa mi zvysia nad 1000ot/min. ako by sa snazil dobit.vdaka za vase napady
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
mělo by to dávat 13.8 až 14.3V Pokud ne je něco špatně. skus ten altík skusmo přikostřit startovacím kabelem přímo od baterie pokud se to zlepší je v háji kostra motoru.taky sem se setkal s tim že byl špatnej plusovej kabel co vede k altíku to se dá vyskoušet s opatrností stejnym zpúsobem jako to ukostření.ještě mi napadá nevim sice jak u VC ale VB má za baterií sadu maxi pojistek jestli to třeba náká nevzdala 
-
iurai
Re: blbne dobijanie?
aky typ motora mas ?Obi081 napísal:Cavte oplaci.mam taky problem a dufam ze mi bude niekto vediet poradit.mam VeCe '06 a nejako mi blbne elektrika.podla mna mi nedobija tak ako by malo,ked si pozriem to test.menu tak voltmeter mi ukazuje od 10V do 12,5V.nie je to vobec stabilne a povacsine je hodnota okolo 11,6V.a ak mi klesne pod 11V,nejde mi kurenie.nenapada niekoho kde by mohla byt chyba?alternator by mal byt v poriadku,bol meneny asi pred 2 mesiacmi.ked nastartujem,otacky mam normalne,ale po case sa mi zvysia nad 1000ot/min. ako by sa snazil dobit.vdaka za vase napady
ake je napatie namerane priamo na poloch baterie ?