blbne dobijanie?

Moderátori: dulo, buci_vectra

Obi081
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 31 Jan 2010, 09:23
Auto: !! Zmeň si model auta !!

blbne dobijanie?

Príspevok od používateľa Obi081 »

Cavte oplaci.mam taky problem a dufam ze mi bude niekto vediet poradit.mam VeCe '06 a nejako mi blbne elektrika.podla mna mi nedobija tak ako by malo,ked si pozriem to test.menu tak voltmeter mi ukazuje od 10V do 12,5V.nie je to vobec stabilne a povacsine je hodnota okolo 11,6V.a ak mi klesne pod 11V,nejde mi kurenie.nenapada niekoho kde by mohla byt chyba?alternator by mal byt v poriadku,bol meneny asi pred 2 mesiacmi.ked nastartujem,otacky mam normalne,ale po case sa mi zvysia nad 1000ot/min. ako by sa snazil dobit.vdaka za vase napady
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Prekontrolovať ukostrenia a premerať alternátor.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Obi081
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Vdaka,tiez ma to napadlo.vies poradit kde zacat,problemove miesta?moc sa v tom nevyznam
Používateľov profilový obrázok
p.s.
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
Auto: Iná značka
Bydlisko alt: Karlovarsko

Príspevok od používateľa p.s. »

mělo by to dávat 13.8 až 14.3V Pokud ne je něco špatně. skus ten altík skusmo přikostřit startovacím kabelem přímo od baterie pokud se to zlepší je v háji kostra motoru.taky sem se setkal s tim že byl špatnej plusovej kabel co vede k altíku to se dá vyskoušet s opatrností stejnym zpúsobem jako to ukostření.ještě mi napadá nevim sice jak u VC ale VB má za baterií sadu maxi pojistek jestli to třeba náká nevzdala :wink:
martin458
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 23 Máj 2009, 18:08

Príspevok od používateľa martin458 »

a co bateria.sestra mala problem s dobijanim na astre.po dlhom badani sme vymenili baterku, dobija cca14.2 V (predtim 11V) a dokonca jej nesiel ani otackomer a uz funguje
iurai

Re: blbne dobijanie?

Príspevok od používateľa iurai »

Obi081 napísal:Cavte oplaci.mam taky problem a dufam ze mi bude niekto vediet poradit.mam VeCe '06 a nejako mi blbne elektrika.podla mna mi nedobija tak ako by malo,ked si pozriem to test.menu tak voltmeter mi ukazuje od 10V do 12,5V.nie je to vobec stabilne a povacsine je hodnota okolo 11,6V.a ak mi klesne pod 11V,nejde mi kurenie.nenapada niekoho kde by mohla byt chyba?alternator by mal byt v poriadku,bol meneny asi pred 2 mesiacmi.ked nastartujem,otacky mam normalne,ale po case sa mi zvysia nad 1000ot/min. ako by sa snazil dobit.vdaka za vase napady
aky typ motora mas ?

ake je napatie namerane priamo na poloch baterie ?
Obi081
Nový užívateľ
Nový užívateľ

zdravim po mensej odmlke.napatie na bat.je take iste ako mi ukazovalo v test.menu.motor mam 1.9cdti. problem bol s kablom od baterie k altiku.uz je to v pohode.vdaka vam vsetkym za rady :) dufam ze uz nebudu ziadne ine komplikacie
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"