Chcem kupit vectru, poradte. DAkujem
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Jan 2010, 21:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Chcem kupit vectru, poradte. DAkujem
Nazdar chalani, mam moznost kupit vectru 2,0 r.v.10/98 naj 206 000 km. Je to spolahlivy zdroj, poznam ako sa staral o to auto od dovozu. Asi v 2004-5. Je to diesel. Kolegovia maju ople, a vraveli ze tam dost turba odchadzaju, cerpadla. Poradte! chce za nu 1500,-
Naposledy upravil/-a tooono v 22 Jan 2010, 23:09, upravené celkom 1 krát.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Jan 2010, 21:40
Doviezol ju z rakuska v 2004-5 to uz neviem presne odvtedy ju mal iba on, bola garazovana, malo jazdena. Robil som s nim na tyzdnovkach, jazdil iba cez vikendy, ked sme boli doma minule leto robena STK, EK. letne gumy na elektronoch kupovane vlani, zimne plechace, tazne, man, klima r.v. 10 alebo 11/1998 naj. 206 tis km, poctivych. Viem ked ju doviezol. Vcera vymenene stabilizatory, novy chladic, termostat. Olej meneny pri 205 tis. nove filtre, man. klima. nova predna kapota. Bolo to menene aj s chladicom preto ze donho nacuval blbed na benzinke ked si pomylil spiatocku s 1-kou.
- Fifčok
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Júl 2009, 22:03
- Auto: Insignia
- Kontaktovať používateľa:
no podla toho co som sa docital na fore a aj v roznihc clankoch ci recenziach tak 1,7 dizel je u opla velmi nevydareny motor
2,0 v poho sem tam nejake muchy.. ale ked natrafis na dobry kus o ktory bolo aj trochu a podstivo starane a budes nadalej pokracovat v udrzbe tak si myslim ze by si snim nemal mat problem...
aj ked tak ten 2,2 je z dizlov asi ten najlepsi na VeBe az sa nemylim
:roll:
uprimne nemam ziadne skusenosti s dizlami akurat si nadavam preco som si nekupil radsej tu 2,2 dizel nez tu 1,8 benzin
2,0 v poho sem tam nejake muchy.. ale ked natrafis na dobry kus o ktory bolo aj trochu a podstivo starane a budes nadalej pokracovat v udrzbe tak si myslim ze by si snim nemal mat problem...
aj ked tak ten 2,2 je z dizlov asi ten najlepsi na VeBe az sa nemylim
:roll:
uprimne nemam ziadne skusenosti s dizlami akurat si nadavam preco som si nekupil radsej tu 2,2 dizel nez tu 1,8 benzin
Insignia ST A20DTH 120kW r.v. 2014
Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex
Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex
Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex
Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex
- fester777
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Júl 2009, 22:12
podla mna je 1500eciek malo za to ze je auto v uplnom poriadku :roll:
do12/09:Moja bejvala Skoda Forman(zalozny zdroj v pripade mojej nepritomnosti doma )
od 12/09:Sucasna laska Opel Vectra B Caravan X20DTH r.v.2000
http://www.fester777.salem.sk/index.php
od 12/09:Sucasna laska Opel Vectra B Caravan X20DTH r.v.2000
http://www.fester777.salem.sk/index.php
- Kat
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 10:56
turbo a cerpadlo sa moze pokazit na hocijakom diesli, zalezi od mnohych faktorov a stastia pri vybere.
ja som s mojou 2.0 DTI uz vyse 2 rokov spokojny
klop-klop-klop
ja som s mojou 2.0 DTI uz vyse 2 rokov spokojny
klop-klop-klop
Vlado Kat
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
Vectra B Caravan 2.0 DTI (X20DTH) 16V 74kw r.v. 1998
viac na: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5554
Kúpa Vectry
Zdravým všetkých, mám záujem o kúpu auta. Po googlení, čítaní recenzií, radách kamarátov ako aj dvoch technikou a aj čítania tohto fóra som sa rozhodol, že tým autom by mala byť Vectra. Priznám sa v autách sa moc nevyznám ale dospel som k záveru že:
Diesel – menšia spotreba – drahší servis
Benzín – väčšia spotreba – lacnejší servis
Dúfam že je to správny záver. Čo ma ale najviac zarazilo je benzín. Rozprával som sa s chlapíkom podotýkam bol to predajca z Autoales a on tvrdil, že vraj má Astru 1.8 benzín a nepresiahne spotrebu 8L na 100km v meste. Keď ale pozerám inzeráty autovia.sk alebo iné tak spotrebu udávajú vždy okolo 10 - 11L v meste. Tak sa chcem spýtať Vás aká je skutočná spotreba Vectry? Benzínu ale aj diesel ma zaujíma. Vopred Ďakujem.
Diesel – menšia spotreba – drahší servis
Benzín – väčšia spotreba – lacnejší servis
Dúfam že je to správny záver. Čo ma ale najviac zarazilo je benzín. Rozprával som sa s chlapíkom podotýkam bol to predajca z Autoales a on tvrdil, že vraj má Astru 1.8 benzín a nepresiahne spotrebu 8L na 100km v meste. Keď ale pozerám inzeráty autovia.sk alebo iné tak spotrebu udávajú vždy okolo 10 - 11L v meste. Tak sa chcem spýtať Vás aká je skutočná spotreba Vectry? Benzínu ale aj diesel ma zaujíma. Vopred Ďakujem.
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Pri rozumnej jazde je to reálna spotreba.
Samostatné vlákno o spotrebe je tu - http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=4444
Samostatné vlákno o spotrebe je tu - http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=4444
Re: Kúpa Vectry
v inzeratoch asi udavaju oficialnu, normovanu spotrebu v meste.kamisoft napísal:Keď ale pozerám inzeráty autovia.sk alebo iné tak spotrebu udávajú vždy okolo 10 - 11L v meste. Tak sa chcem spýtať Vás aká je skutočná spotreba Vectry?
- Palizer
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Mar 2010, 15:42
Re: Chcem kupit vectru, poradte. DAkujem
Ja som mal Vectra B 2001 74kW tri roky, akurat el.na palivovom cerpadle odisla a inak nic! Dobre auto za malo penazi-)tooono napísal:Nazdar chalani, mam moznost kupit vectru 2,0 r.v.10/98 naj 206 000 km. Je to spolahlivy zdroj, poznam ako sa staral o to auto od dovozu. Asi v 2004-5. Je to diesel. Kolegovia maju ople, a vraveli ze tam dost turba odchadzaju, cerpadla. Poradte! chce za nu 1500,-