vectra 1,8 16v 85kw
Moderátori: dulo, buci_vectra
- ivan HRDINA
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Sep 2007, 20:25
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vectra 1,8 16v 85kw
Zdravim pani. Mam problem zo zbernym vyfukovim potrubim-je prasknute.Je to liatina a v servise mi manus povedal ze to je choroba motorov 1,8a2,0l. Da sa to zazvarat alebo inak o....bat. Nove je dost masne
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Dá sa zvárať, ale musíš pozisťovať, kde zvárajú liatinu. Zvyknú byť na to vybavené napríklad zváračské školy. Je to však lotéria a nik ti na to nedá záruku. Môže ti to vydržať roky, ale aj prasknúť o týždeň hneď vedľa.
Je tu ešte možnosť zohnať niečo z vrakoviska, buď od nás, alebo nechať si doviezť zo zahraničia. Mne ich priniesli z Talianska a zatiaľ, už druhý rok, držia. Pred montážou je však dobré nechať zrovnať dosadaciu plochu.
Ďalšou možnosťou sú nerezové zvody. Tie sú však najdrahšie, ale zas večné.
Je tu ešte možnosť zohnať niečo z vrakoviska, buď od nás, alebo nechať si doviezť zo zahraničia. Mne ich priniesli z Talianska a zatiaľ, už druhý rok, držia. Pred montážou je však dobré nechať zrovnať dosadaciu plochu.
Ďalšou možnosťou sú nerezové zvody. Tie sú však najdrahšie, ale zas večné.
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Ako uz pisal Macil je to mozne zvarit,ja to robim bezne aj ked niekedy je to iba docasne riesenie.Ak je to mozne naj. zvarit priamo na motore aby sa to nezkrutilo
.Sikovny zvarac by s tym nemal mat problemy.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
- brhy
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
nove zvody su nove zvody
nac setrit na niecom na com netreba seci by len setrili a setrili ale hlavne ze si kupia dividicko do auta a chodie osvetleny jak cinsky cirkus ale vyfuk maju zlomeny uz za pletencom ty su najsam fasa a clovek sa boji ist za nimi lebo kazdu chvilu to j... na zem 8)
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
Signum
- Strieborný užívateľ

Nie kazdy ma na nove zvodybrhy napísal:nove zvody su nove zvodynac setrit na niecom na com netreba seci by len setrili a setrili ale hlavne ze si kupia dividicko do auta a chodie osvetleny jak cinsky cirkus ale vyfuk maju zlomeny uz za pletencom ty su najsam fasa a clovek sa boji ist za nimi lebo kazdu chvilu to j... na zem 8)
Mám Opel
- brhy
- Strieborný užívateľ

ja viem ze to je finacne narocne ale narazal som nato ze niekto uprednostni do auta DVDcko pred zvodmi len aby mohol byt in na to som narazal na nic ine ja viem co to kostuje. Nieje to lacny spasSignum napísal:Nie kazdy ma na nove zvodybrhy napísal:nove zvody su nove zvodynac setrit na niecom na com netreba seci by len setrili a setrili ale hlavne ze si kupia dividicko do auta a chodie osvetleny jak cinsky cirkus ale vyfuk maju zlomeny uz za pletencom ty su najsam fasa a clovek sa boji ist za nimi lebo kazdu chvilu to j... na zem 8)
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
-
Signum
- Strieborný užívateľ

V tom pripade mas urcite pravdubrhy napísal:ja viem ze to je finacne narocne ale narazal som nato ze niekto uprednostni do auta DVDcko pred zvodmi len aby mohol byt in na to som narazal na nic ine ja viem co to kostuje. Nieje to lacny spasSignum napísal:Nie kazdy ma na nove zvodybrhy napísal:nove zvody su nove zvodynac setrit na niecom na com netreba seci by len setrili a setrili ale hlavne ze si kupia dividicko do auta a chodie osvetleny jak cinsky cirkus ale vyfuk maju zlomeny uz za pletencom ty su najsam fasa a clovek sa boji ist za nimi lebo kazdu chvilu to j... na zem 8)
Mám Opel
- brhy
- Strieborný užívateľ

ja som cel zvody od lexmaulu aj so sport kat ale ked som videl tie ceny radsej si dam urobit lestene a svaty pokoj budem matSignum napísal:V tom pripade mas urcite pravdubrhy napísal:ja viem ze to je finacne narocne ale narazal som nato ze niekto uprednostni do auta DVDcko pred zvodmi len aby mohol byt in na to som narazal na nic ine ja viem co to kostuje. Nieje to lacny spasSignum napísal:Nie kazdy ma na nove zvody
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
strata casu a hlavne penazi..vobec by om sa o to nepokusal..macil napísal:Leštené, z čoho? Vyleštiť sa dá aj liatina.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Veď preto sa pýtam, lebo si nenapísal z čoho. A čo čakáš od toho, že tú nerez vyleštíš? Bude to lepšie ako neleštená nerez? :roll:brhy napísal:myslim ale ze lestenie zliatiny nieje moc vyhodne nebudu potom krehsie ja radsej uprednostnim nerezmacil napísal:Leštené, z čoho? Vyleštiť sa dá aj liatina.
- brhy
- Strieborný užívateľ

tam sa hlavne jedna o poriky tym ze to prelestis znizis tym potom odpor ale musis ich dat prelestit zvnutra nie len zvonka ako podaktorymacil napísal:Veď preto sa pýtam, lebo si nenapísal z čoho. A čo čakáš od toho, že tú nerez vyleštíš? Bude to lepšie ako neleštená nerez? :roll:brhy napísal:myslim ale ze lestenie zliatiny nieje moc vyhodne nebudu potom krehsie ja radsej uprednostnim nerezmacil napísal:Leštené, z čoho? Vyleštiť sa dá aj liatina.
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- brhy
- Strieborný užívateľ

urcite az taky mat nebude to je jasne ale jednio s druhym a potom dojde aj k vysledkumacil napísal:K týmto veciam som trochu skeptický. Neverím, že samotné preleštenie bude mať postrehnuteľný efekt. Jedine, že by si to leštil niekoľkokrát do roka, aj to možno zbytočne.
Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
Ja to viem len som nadviazal na tvoj komentarmacil napísal:2 Manta:
Ja sa leštiť nechystám.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE