to dolomit: riesilo sa to kadetade, ale uznavam ze citat dobre rano -100 stran nie je lakajuce: stala ma orig. 47 euro cez autotechna.sk, ine ceny su cca od 80 az po 105 - elit, autokelly, autobenex, autoprima. orig. v opli mam info na cca 180 €.
PS: ako vies, ze je po funuse? meral si na nej napatie? ake hodnoty davala? mas zaznamenany jej priebeh - aspon datovy: otacky, cas, hodnota napatia...?
Corsa B: Chyba P0130
- dolomit
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2008, 21:20
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Trencin
Diky za ochotu viem ze by som to tu nasiel ale ako si uz povedal bolo by to na dlho .Lambdu som este nemeral ale myslim ze uz nebude v naj stave menena este urcite nebola a auto ma nalietane 146tis. Niekedy mi skubne pri prudkom pridani plynu okolo tych 2000ot. nie vzdy a niekde som sa docital ze by to mohlo mat co docinenia s lambdou bol som sice aj na diagnostike kedze sme to mali gratis
tam nic nevybehlo jedine tak neaka sarapata ohladom motorceka krokoveho ten uz som mal demontovany ,klapku som tiez cistil tak si myslim ze to skubanie by mohlo byt sposobene prave tou sondou ,mohol by som to este vyskusat premerat co to bude robit ale asi nebudem spekulovat a skusim tu lambdu aj ked to neni najlacnejsie vzhladom na to ze som este studujuci clovek.
-
iurai