Chiptuning VECE 2.2Dti
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Michelin888
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jan 2010, 15:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
kolko mas na nej najazdene km?Michelin888 napísal:...už som to tu písal...mám C GTS 2,2 DTI r.v.2004....je ne nej chiptuning z 125 na 150 PS....a šlape v pohode...akurát som teraz spozoroval jednu vec,ale tá je mimo chipu....ak točím volantom doprava alebo doľava počuť stále 2-krát puknutie....tam a spať....neviečo čo to je???....žeby tyčky stabilizátora???....vďaka...
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
Michelin888
- Nový užívateľ

-
Michelin888
- Nový užívateľ

- Peter Domeny
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Jan 2010, 18:29
-
Michelin888
- Nový užívateľ

- Salamander
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2008, 23:11
Nie som tu velky odbornik, ale aj ja som uvazoval nad chipom. Mal som debatku s kamosom, ktory sa vo velkej miere venuje autam. Povedal mi, ze chip nie je az tak skodlivy( samozrejme, ista zvysena miera opotrebenia casti motora tam je, ale naozaj nic strasidelne..). Pokial clovek jazdi na aute normalne, tak sa mu spotreba ani nemusi velmi zmenit, kedze chip vyuzije v podstate az vtedy, ked to naozaj potrebuje- svizne predbiehanie, jazda do kopca, obcas plne nalozene auto a podobne. To robi mozno takych 20 % z normalnej jazdy..
Takze ja oosobne mam dojem, ze ked sa pri chipovani dobre nastavia parametre a vodic nedava plny kotel ustavicne, tak to vydrzi hodne dlho. A pokial mam dobre info, seriove motory su vykonovo poddimenzovavane, takze ak sa mu trochu pomoze, mal by vydrzat aj s beznymi castami v pohode.
Ak to tak nie je, prosim opravte ma, nech si rozsirim vedomosti
ahojte a pekny den !
Takze ja oosobne mam dojem, ze ked sa pri chipovani dobre nastavia parametre a vodic nedava plny kotel ustavicne, tak to vydrzi hodne dlho. A pokial mam dobre info, seriove motory su vykonovo poddimenzovavane, takze ak sa mu trochu pomoze, mal by vydrzat aj s beznymi castami v pohode.
Ak to tak nie je, prosim opravte ma, nech si rozsirim vedomosti
ahojte a pekny den !
Vectra C-GTS 2,2DTI - Y22DTR - 2003