Chiptuning VECE 2.2Dti
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Blade
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Apr 2009, 12:13
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Chiptuning VECE 2.2Dti
Cau,chtel bych si chipnout vece,mam 2,2Dti 92Kw ,jde to na 118kw.Mam najeto 210000km,myslite ze se tim zkrati zivotnost motora,nebo turba?Mate s tim nekdo zkusenosti?Diky.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
ved nie kazdy chip je na nic a ked sa to nenaduje na max je to lepsie
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
Jakub-ko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42
ja sa pytam kolko casu jazdis ze je auto plne a preco sa chces s plnym autom pretekat myslim ze tie peniaze by si mohol vyuzit aj rozumnejsielubo22 napísal:aj ja som nad tym rozmyslal ked idem sam ide to pekne ale ak je auto plne uz to tak nechce ist. len nepoznam kto ma taku vecru chpnutu bojim sa ze motor nevydrzi vela
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
jasne ze mohol rozumnejsie vyuzit ale tak zaujima ma to. ja sa sice nepretekam ale mam rad ked tomu trosku pridam ked pekne auto akceleruje ale uz ak sme styria v aute neni to ono. ale aj pri predbiehani by pomohlo.
ale u mna je prvorada udrzba a spolahlivost ale nazory na chip motora chcem vediet.
ale u mna je prvorada udrzba a spolahlivost ale nazory na chip motora chcem vediet.
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Odpoviem na otázku:
Určite sa tým skráti životnosť dôležitých dielov motora.
Vídavam občas chipnuté a dymiace Vectry - to je ďalšia škaredá vec na chipovaní dieselov.
Nechcem tu veľmi mudrovať, ale vyjadrím svoje presvedčenie - kto chce výkon, mal by namiesto chipu zvážiť radšej kúpu benzínového auta.
Keď sa chipnutému dízlu šliape na krk, okrem toho, že hrozne dymí (keď som za ním už sa nemám ani chuť naháňať, lebo sa dusím), strašne žerie.
Môj ujo, bývalý pretekár jazdí rýchlo za zásady a raz mal požičaný čipnutý Renault Kangoo (ktorý mal mať 5-6 l/100 km) a urobil na ňom spotrebu 14l/100 km.
Určite sa tým skráti životnosť dôležitých dielov motora.
Vídavam občas chipnuté a dymiace Vectry - to je ďalšia škaredá vec na chipovaní dieselov.
Nechcem tu veľmi mudrovať, ale vyjadrím svoje presvedčenie - kto chce výkon, mal by namiesto chipu zvážiť radšej kúpu benzínového auta.
Keď sa chipnutému dízlu šliape na krk, okrem toho, že hrozne dymí (keď som za ním už sa nemám ani chuť naháňať, lebo sa dusím), strašne žerie.
Môj ujo, bývalý pretekár jazdí rýchlo za zásady a raz mal požičaný čipnutý Renault Kangoo (ktorý mal mať 5-6 l/100 km) a urobil na ňom spotrebu 14l/100 km.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- marek1512
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Ešte je možnosť zabezpečiť si prepínateľný chip-tuning... To znamená, že si to zapneš len vtedy, keď máš na to náladu (alebo patričný dôvod). Životnosť načipovaného motora tiež závisí od druhu čipu a odbornosti práce - a v niektorých situáciách sa s čipom menia aj niektoré časti motora či vecičky okolo (no to je na dlhú debatu).... No tiež sa pripájam ku Kajovmu názoru. Ak chce niekto živšiu jazdu a lepší výkon, tak nech volí benzínový motor - podľa možnosti ten najsilnejší v ponuke Yellow_Colorz_PDT_03
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
-
Michelin888
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jan 2010, 15:14
- Spohrelt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Sep 2008, 19:58
- Auto: Vectra C
Bol som sa spytat v jednej profi firme, ktory sa zaoberaju chiptuningom a zmena plniaceho tlaku turba je vraj len velmi minimalna.Blade napísal:Motor to vydrží,ale turbu zkrátíš životnost.Taky bych do toho opravdu rád šel,ale radši budu jezdit s 92kw než zkracovat turbu životnost,přecejenom to není rovna levná záležitost.
Opel Vectra GTS, 1.9 CDTi, Z 19 DT, / 2005 /
-
Michelin888
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jan 2010, 15:14
...už som to tu písal...mám C GTS 2,2 DTI r.v.2004....je ne nej chiptuning z 125 na 150 PS....a šlape v pohode...akurát som teraz spozoroval jednu vec,ale tá je mimo chipu....ak točím volantom doprava alebo doľava počuť stále 2-krát puknutie....tam a spať
....neviečo čo to je???....žeby tyčky stabilizátora???....vďaka...