vymena autoradia - odhlasenie stareho a prihlasenie noveho.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
fofox
vymena autoradia - odhlasenie stareho a prihlasenie noveho.
Planujem vymenit moje stare radio za novsie CD30 MP3.
Pokial sa nemylim, tak aby to stare bolo este pouzitelne v nejakom inom vozidle, tak ho musim odhlasit-vylogovat z mojho auta.
To nove tiez musi byt odhlasene a ja ho vo svojom vozidle musim prihlasit s mojim kodom, ktory mam na karticke.
Viete mi niekto popisat presny postup tychto cinnosti, ako sa to robi, lebo nikde v manualy som to nenasiel.
Dakujem...
Pokial sa nemylim, tak aby to stare bolo este pouzitelne v nejakom inom vozidle, tak ho musim odhlasit-vylogovat z mojho auta.
To nove tiez musi byt odhlasene a ja ho vo svojom vozidle musim prihlasit s mojim kodom, ktory mam na karticke.
Viete mi niekto popisat presny postup tychto cinnosti, ako sa to robi, lebo nikde v manualy som to nenasiel.
Dakujem...
-
iurai
-
PepaS
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2010, 08:39
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Edit: raději jsem příspěvek smazal...Kesi napísal:Možno to stačí aj resetnuť, ale len cez Tech2 :?:
Naposledy upravil/-a PepaS v 18 Feb 2010, 12:53, upravené celkom 1 krát.
http://www.pepas.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; - slovenština pro CD70/DVD90 Navi, Touch and Connect a CD400 a jednotky MKJ a VCU pro OPEL
- tomi1583
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
- Auto: Vectra C
to mi pripada ako jednoduchy navod na kradezPepaS napísal:ne, to s Techem2 neuděláš. Nicméně existuje řešení: např. u CD70/DVD90 je možné security kód vyčíst z konfigurační paměti, jen se musí rádio celé rozebrat. No a když máš PIN, už můžeš s Techem2 a připojeným nespárovaným displejem rádio odpárovat a poté zase spárovat jak potřebuješ. A také můžeš přečíst obsah konfigurační paměti nespárovaného rádia a tento zapsat do paměti spárovaného rádia a máš rádio ve stavu dopravy (bez kódu) – toto není příliš pěkné řešení, ale nepotřebuješ k tomu Tech2.Kesi napísal:Možno to stačí aj resetnuť, ale len cez Tech2 :?:
…vývojáři ochranu řeší jen tak na oko
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992