Chcel by som otvoriť diskusiu o oživovaní laku. Uvažujem o rozbrúsení laku a následným vyleštením. No chcel by som to zveriť profesionálnej firme. Preto by som chcel získať nejaké informácie. Dával si to niekto robiť, :?: koľko ho to stálo :?: a aká bola kvalita. :?: No a v neposlednom rade nejakú firmu ktorá to robí v okolí Bratislavy. Ide mi o vlastné skúsenosti.
Za odpovede ďík
Leone :indian:
Rozbrúsenie laku.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
A prekryje to aj stopy po kamienkoch na kapote???
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
-
Grave Digger
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
No mne vidno uz zakladnu farbu... pekne biele dobky...takze asi nieGrave Digger napísal:Ak to máš odbyté,tak to už nie.Jemné škrabance.Bruno napísal:A prekryje to aj stopy po kamienkoch na kapote???
Opel Omega B caravan 2.5 DTI