stojany na pohare
Moderátori: dulo, buci_vectra
- andre
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Aug 2006, 15:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
stojany na pohare
neviete , kde by sa dala zohnat nejaka nahrada za tie drziaky na pohare do VeBe 97 ?, som patral potom ale som sa nedopatral ..., niekde som videl ze tam mal niekto len taky odkladaci priestor .. vyzeralo to praktickejsie :-)
Opel VECTRA B 1,6/16V X16XEL red color
Every day is funday.
Every day is funday.
-
iurai
Re: stojany na pohare
mne sa tie drziaky ! TIEZ ! zdaju byt neprakticke:andre napísal:neviete , kde by sa dala zohnat nejaka nahrada za tie drziaky na pohare do VeBe 97 ?, som patral potom ale som sa nedopatral ..., niekde som videl ze tam mal niekto len taky odkladaci priestor .. vyzeralo to praktickejsie :-)
1. neudrzia termosku (je prihruba)
2. neudrzia plechovku s ladovou kavou (je pritenka)
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
andre a apon si sa pokusal tie drziaky vytiahnut??? mne to neslo :?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
rado.c
-
taki22
-
taki22
- andre
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Aug 2006, 15:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
tak to som teda ani neskusal ale pockam si na ten Juriho navod :-) mozes aj dat po rusky ... skusim to prelozit . , ak nie hod mi to na majl.. dik. a kukam by som mohol byt aj member .. nie len uzivatel :-)))))Bruno napísal:andre a apon si sa pokusal tie drziaky vytiahnut??? mne to neslo :?
Opel VECTRA B 1,6/16V X16XEL red color
Every day is funday.
Every day is funday.
-
taki22
-
rado.c
mam niekde v garazi pohodeny stary kus na pohare z VeBe, drziaky su sice trosku polamane, ale ak to chces na pokusy, mozem ti to darovat... (cierne, bo uz som videl aj sivy interier... no a predsa si nedo.ebes vlastne). pripadne ti ukazem ako sa to cele vybera...taki22 napísal:..inak taky dotaz...ja by som to rad prerobil tak aby len tie stojany "odisli prec". Zapalovac a popolnik by som tam rad nechal len neviem ci takto to pojde, viem ze je to jeden celok :?
-
taki22
hm..no,ale to nieje zly napad...ak ti to uz nebude chybat tak sa mozme nejak dohodnut?rado.c napísal: mam niekde v garazi pohodeny stary kus na pohare z VeBe, drziaky su sice trosku polamane, ale ak to chces na pokusy, mozem ti to darovat... (cierne, bo uz som videl aj sivy interier... no a predsa si nedo.ebes vlastne). pripadne ti ukazem ako sa to cele vybera...
-
rado.c
chybat mi to nebude vobec, ked tak, posli sms ze kedy alebo co (dnes po 16,00, zajtra po 16,00 v sobotu doobeda... niekde v okoli Agip-ky, no vsak vies kde...) 0903346463taki22 napísal:hm..no,ale to nieje zly napad...ak ti to uz nebude chybat tak sa mozme nejak dohodnut?rado.c napísal: mam niekde v garazi pohodeny stary kus na pohare z VeBe, drziaky su sice trosku polamane, ale ak to chces na pokusy, mozem ti to darovat... (cierne, bo uz som videl aj sivy interier... no a predsa si nedo.ebes vlastne). pripadne ti ukazem ako sa to cele vybera...
-
taki22