svieti kontrolka ABS a nejde tachometer
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Rene Gutay
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Júl 2009, 08:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
svieti kontrolka ABS a nejde tachometer
po naštartovaní mi svieti kontrolka ABS v kuse aj počas jazdy a neukazuje tachometer a ani mi nepípa a neukazuje zapnutie bezp. pasov čim to može byt? je to astra H 1,6 16v r.v. 11-2004
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Zrejme bude problem s CIM modulom ale to su iba moje uvahy -doporucujem v 1.rade diagnostiku.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
Rene Gutay
- Nový užívateľ

cim modul
..aha..sem tam sa mi stava ze tam strčim klučik do zapalovania a nič vytiahnem a ide...ale že vraj existuje aj take niečo že nahratie noveho softweru pre cim modul..ale v prvom rade by som potrreboval seeiozneho cloveka co by mi to prezrel..a urcil tu diagnostiku spravne u nas v opli nemam s tým dobre skusenosti...mal som vadu na vyfuku a chceli aby som si uz vymienal polu motora a ze vraj je nejake čidlo pri lavom kolese na abs a to dava impulz aj do RJ a ma to zapríčinu aj ten tachometer ale rozhodne tu diagnostiku by som si dal spravit..niekde teda..ak niekto viete o nejakom fakt trakom co sa do toho vyzna rád si necham poradit...
-
Rene Gutay
- Nový užívateľ