Kolko platite poistku????

Všetko, čo nebolo možné zaradiť inde.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mirrco »

Nie je lepsie niekde do karoserie privarit tak ze to tam nik nenajde mobilny telefon zo zapnutym GPRS kde sa bude platit daky lacny pausal,proste bude to zrat par milamperov z autobaterky ale ked ukradnu auto alebo ho zacnu vykradat budete o tom vedet lebo vam to prezvoni pripadne zaplatite policajtom 50.000sk a date si vyhaldat s presnostou na 1meter kde sa nachadza auto.a motom nahlasite toho pachatela a ked bude sud tam mu mozno prideli par mesiacov alebo rokov a mozno aj bude msueit splatit tych 50.000sk je lepsie platit 100sk za ten pausal alebo menej ako kde ako neviem kolko tisic a potom sa este handrkovat v pouistovni ci vam to uznaju ci nie ci to bol niekto iny...a potom len cakate a cakate a fakt vam daju len 5sk...
PS :a keby z tym pachatelom policia nespravi nic tak ho mozme vsetci spolocne poriadne zmlatit :wink:
harry.dj

Príspevok od používateľa harry.dj »

mirrco napísal:Nie je lepsie niekde do karoserie privarit tak ze to tam nik nenajde mobilny telefon zo zapnutym GPRS kde sa bude platit daky lacny pausal,proste bude to zrat par milamperov z autobaterky ale ked ukradnu auto alebo ho zacnu vykradat budete o tom vedet lebo vam to prezvoni pripadne zaplatite policajtom 50.000sk a date si vyhaldat s presnostou na 1meter kde sa nachadza auto.a motom nahlasite toho pachatela a ked bude sud tam mu mozno prideli par mesiacov alebo rokov a mozno aj bude msueit splatit tych 50.000sk je lepsie platit 100sk za ten pausal alebo menej ako kde ako neviem kolko tisic a potom sa este handrkovat v pouistovni ci vam to uznaju ci nie ci to bol niekto iny...a potom len cakate a cakate a fakt vam daju len 5sk...
PS :a keby z tym pachatelom policia nespravi nic tak ho mozme vsetci spolocne poriadne zmlatit :wink:
mne prave nejde o odcudzenie,kto by aj chcel taky obsah. ale ide mi o to že ked ma nejaky mrzak obehne klučom tak mi to poistovna preplati,alebo sa mi stane to čo z vectrou (starši členovia si pamataju sme tu o tom pisali) hlavne ide o tie porozbijane veci nech mi niekto preplati.
Používateľov profilový obrázok
Manta
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Manta »

harry.dj napísal:mne je jasne že sa poistka vypočitava z obsahu,alebo z "konikou"pod kapotou a zohladnuje sa kolko ma poistnik rokou (mladši do maju drahšie) a či je to žena,alebo muž. samozrejme aj od poistovne,poistovaka aku cenu tui dokaže urobit. čim nižšia cena poistky tim nižšia provizia pre poistovaka. manta aku maš poistovnu?
vies ja si to vzdy uzatvaram cez internet lebo tam to mas najlacnejsie a teraz mam Cesku poistovnu slovensko, bola najlacnejsia pre mna. Pred koncom vzdy zrusim a zas kuknem kde je naj.. :) inac rok vyroby je 2000 ale na tom nezalezi..pri zakonnej.
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

No ja mam ALlianz a nikomu nedoporucujem!!!
Minuli rok som mal poistnu udalost a uzj e auto davno zosrotene a este stale platim za neho poistku koli tej udalosti popritom ta poistna udalost bola v hodnote 1200sk.Auto som zosrtotoval pre 6mesiacmi a uz som zaplatil 2 positky teraz este posledna.
Su to pekne svine,su drahy,ich pristup je uplne mizerny a mam tam poistene este jedno auto ale od noveho roka idem do kooperativy alebo kamkolvek len nie ALianz
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 21:20
Auto: Sintra
Bydlisko alt: Beluša
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Buben »

mirrco napísal:No ja mam ALlianz a nikomu nedoporucujem!!!
Minuli rok som mal poistnu udalost a uzj e auto davno zosrotene a este stale platim za neho poistku koli tej udalosti popritom ta poistna udalost bola v hodnote 1200sk.Auto som zosrtotoval pre 6mesiacmi a uz som zaplatil 2 positky teraz este posledna.
Su to pekne svine,su drahy,ich pristup je uplne mizerny a mam tam poistene este jedno auto ale od noveho roka idem do kooperativy alebo kamkolvek len nie ALianz
pozor na vec poistku mozes zrusit viacmenej len k jej výročiu a to min 6 týždňou pred výročným dátumom ak v zmluve nie je inak (treba pozorne prečítať) máš pravdu sú to "kvik"
je dobré na tieto veci mať dobrého poradcu ktorý sa vyzná.

ja mám kooperat... cena je tam celkom dobrá ale spoluúčasť je nôž na krk a vybavenie poistnej udalosti nie je vždy najrýchlejšie
FORD Ranger Limited 2,2 tdci
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

O to mi akoze nejde ked mam take stare auto cele som ho kupil za 3000sk tak ked mi postovna zaplati daku ciastku tak si kupim skoro vsetko.Ale hneva ma to ze je tam aj vysoka poistka oproti inym poistovnam.Takze kedy mozem zrusit poistovnu ked splatnost nadobudla v juny tohoto roku? 6 tyzdnov pred junom 2008 mozem zmenit poistovnu?ja by som chcel od noveho roku prejst do kooperativy
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Prečítaj si zmluvu.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

jj precitaj si zmluvu. ale standardne je to 6 týždňov pred výročím uzatvorenia zmluvy čiže ak si uzavrel ( podpísal ) zmluvu 20.6.2007 tak žiadosť musíš dať najneskôr 6 mája 2008 ustráž si to lebo dalšia šanca je až o rok

je aj druhá možnosť ak prepíšeš auto na niekoho iného (napr. mama , otec , sestra , teta , tvoja živnosť a pod. ) pôvodná zmluva sa musí zrušiť a vybavuje sa nová na nové meno , firmu a pod.

ja robým to druhe prehadzujem si auto medzy súkromnou osobou a fyzickou osobou podľa potreby
OPEL SINTRA 2,2 TD
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Buben: mas moj repsekt!
Fakt super napad ale dufam ze to vydrzi,myslim ze neurobia novelu zakona pokial dostanem vyplatu.Lebo prepis stoji asi 1000sk
Skic

Príspevok od používateľa Skic »

Novela zakona v tomto pripade nieje mozna :lol: keby to zakazali v rodine, co je ale nepravdepodobne, tak spravis prepis na babku, alebo suseda :)))
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Skic napísal:Novela zakona v tomto pripade nieje mozna :lol: keby to zakazali v rodine, co je ale nepravdepodobne, tak spravis prepis na babku, alebo suseda :)))
skic ty by si to mal vediet najlepsie poradit si predsa poradca financmajster a odborník na slovo vzatý.
ale povedz mi kde si nasiel výsledky z CTP 2 ? neverím že som bol druhý. :lol:
OPEL SINTRA 2,2 TD
Skic

Príspevok od používateľa Skic »

Buben, sice to nepatri do tejto temy, ale nech sa paci: http://www.t-base.cz/vysledky/piest07b.pdf

Vysledky sprintov z Carat Tuning Party 2... Buben skoncil 102., ale nepoviem z kolkych, radsej :lol:
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

to neni až take hrozné na ten môj vrak :wink:
aspoň jazdí Yellow_Colorz_PDT_29
OPEL SINTRA 2,2 TD
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

No celkom haluz a to co je za auto to WV pulo Tdi?To co ma 300koni?1.9L??
Buben
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

nie pulo ale LUPO a je to úprava cez profituning.sk alebo tak nejak ale bolo to nenormálne čo to auto robilo na tom letisku :shock:
OPEL SINTRA 2,2 TD
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Krista sak to muselo ist po zadnych alebo je to aj tak haluz :lol:
Chcel by som take mat, vyzera tak nevinne ale nema takmer konkurenciu a este aj TDi ufff
Peto3

Príspevok od používateľa Peto3 »

Prisiel mi papier a sek z poistovne. Vraj 60% bonus a este 15% bonus za vernostnu zlavu ale poistku mi naopak zvysili :) pminuly rok som mal 6000 tento rok 6500. Planujem im zavolat ze mi inde ponukaju lepsiu cenu. Je sanca nieco takto dohodnút?, ak áno akú cenu (popr poistovnu kde mi ju chcu dat) by som mal navrhnúť aby mi tu cenu fakt znizili. Je to komunalna poistovna a auto VeBe 1.8 benzin. Ak cenu neznizia tak to asi nebudem riesit... ale za pokus to stoji, usetrit aj ked len tisicku :D
1menem
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Jún 2007, 06:15

Príspevok od používateľa 1menem »

opel astra 2005 1,6 16v ,nova cca 480 000sk poistka 3773sk Kooperativa.Vsetko zalezi od poistovaka aku vam urobi cenu.
ASTRA G 1,6 16V 2005 z16xe
]
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Pomaly to začína byť pre niektorých aktuálne. Tu je niekoľko, viacmenej, všeobecných informácií.
http://www.tvojepeniaze.sk/aj-mladi-vod ... pludia_p01
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Dik no uvidime bud mesiac.Ale aj tak pojdem asi ku konkurentovy kooperative