vcera som absolvoval asi 600km trasu a pocas nej sa mi asi po 200 km z nicoho nic najprv vyplo lave stretavacie svetlo, hned sa mi na palubaku zobrazilo. check left low beam, myslel som si ze je to len vypalena vybojka, ale po opatovnom zapnuti a vypnuti svetiel, znovu naskocilo. asi vsak po 5tich minutach, sa to zopakovalo znovu, avsak uz obe svetla, aj prave aj lave, hovorim len o tlmenych.
mam namontovanu xenonovu sadu, ale xyba podla mna nieje vnich, lebo sa stale vypinali rovnako.
neviem co to moze sposobovat, ale javi sa mi to ako keby sa niekde nejake rele zliepalo, hlavne pri dlhsom svieteni svetiel...stale sa to opakovalo, ku koncu to uy bolo asi kazdych 30 minut, v ceste som musel pokracovat, tak som isiel len na hmlovkax, nexal som svetla oxladnut, asi na 10 minut a potom zas bezali ako maju, no po pol hodine svietenia sa to vsetko opakovalo zas. uz som bo z toho zufaly.. viem ze mi moyno budete radit vymontovat tu sadu, no myslim si ze toto by take vypadky sposobovat nemalo...
vypinaju sa svetla pocas jazdy VECE
Moderátori: dulo, buci_vectra
- RASTY
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Apr 2006, 06:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vypinaju sa svetla pocas jazdy VECE
1. Vectra C GTS 1,9 CDTI Z 19 DTH, 110 kw
-
iurai
vsak zobrat voltmeter do vacku a ked vypadnu, tak nechat bezat motor a zmerat, ze ci dostavaju napatie.
najlepsie je, ak si to meranie nacvicis, ze vies, kde mas merat, a budes mat pripadne aj baterku, aby si pod kapotou dobre posvietil
ako si zapajal tu sadu ?
krimpovacimi kliestami alebo si letoval kable ?
najlepsie je, ak si to meranie nacvicis, ze vies, kde mas merat, a budes mat pripadne aj baterku, aby si pod kapotou dobre posvietil
ako si zapajal tu sadu ?
krimpovacimi kliestami alebo si letoval kable ?
- RASTY
- Strieborný užívateľ

neviem ci nieco voltmetrom zistim,
neletoval som nic, boli tam klasicke napichovacky, takze vsetko sa zapojilo tak ako ma,
vazne neviem co robit, vtedy kedy to najmenej cakam, vtedy to vypadne.
na diagnostike to asi neukaze vsak?
este by ma zaujimalo kde sa nachadzaju nejake rele. aspon by som ich presiel ci su v poriadku, kontakty a tak... poistky su ok,, kedze to raz ide a raz nie...
nemal niekto podobny problem?
neletoval som nic, boli tam klasicke napichovacky, takze vsetko sa zapojilo tak ako ma,
vazne neviem co robit, vtedy kedy to najmenej cakam, vtedy to vypadne.
na diagnostike to asi neukaze vsak?
este by ma zaujimalo kde sa nachadzaju nejake rele. aspon by som ich presiel ci su v poriadku, kontakty a tak... poistky su ok,, kedze to raz ide a raz nie...
nemal niekto podobny problem?
-
iurai
- RASTY
- Strieborný užívateľ

prblem vyriesieny, dokupil som odporove kable, napojil a uz to neblbne. klasicke ziarkovky maju 55w, xenonova vybojka ma 35 w, a preto dostavala riadiaca sustava svetiel mylne info o odbere,, preto ix odpajala,, teraz ked uz su napojene tie odporove kable, tak odpor je vyssi, a vsetko svieti ako maa..
ak by mal niekto podobny problem, tak viete co mate robit.. .)
ak by mal niekto podobny problem, tak viete co mate robit.. .)