nejde nastocit
Moderátori: dulo, buci_vectra
nejde nastocit
caute,mam vetru uz asi dva mesace,doteraz fahcala fasa,len od vcera nejde,zdechnula a uz nejde.
nevem ci siom daco neposral do motora bo som nedal pred tankovanim anabex do benzinu bo mi sogor vravel ze do tych novich motoru netreba bo maju hlinikove ventili a ze to uz netreba. ta som nedal,nataknoval plnu,kus to islo potom motor odrazu zdechnul a nejde uz nastartovat.hned ma napadlo ze ten anabex som mal dat.ta som dotiahol motor domov dolial aj ten anabex ale ta uz nejde,len bars smrdi benzin kolo motora aj z vyfuku ho bars cut.ta ma napadlo ze zaplulo svicki ale nezviem ich najst de su?
pocital som tu viac teho,ale moj problem este tu asi nebol abio som ho nenasol.
nevem ci siom daco neposral do motora bo som nedal pred tankovanim anabex do benzinu bo mi sogor vravel ze do tych novich motoru netreba bo maju hlinikove ventili a ze to uz netreba. ta som nedal,nataknoval plnu,kus to islo potom motor odrazu zdechnul a nejde uz nastartovat.hned ma napadlo ze ten anabex som mal dat.ta som dotiahol motor domov dolial aj ten anabex ale ta uz nejde,len bars smrdi benzin kolo motora aj z vyfuku ho bars cut.ta ma napadlo ze zaplulo svicki ale nezviem ich najst de su?
pocital som tu viac teho,ale moj problem este tu asi nebol abio som ho nenasol.
Naposledy upravil/-a jozo tirpak v 10 Dec 2009, 01:41, upravené celkom 2 krát.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Chlape vsak mas diesel tak naco tam lejes benzin? :roll:jozo tirpak napísal:Kukal som teraz,zadu na kufri mam 2.0dti,toto?
A tie sviecki de su? iste zaplute budu od tolkiho startovania
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
- Strieborný užívateľ
Samozrejme ,ze je potrebne ten benzin dostat z auta von a vymenit aj palivovy filter.jozo tirpak napísal:Petrol neni benzin? Bo ja som to teraz prvi krat tankeuval a ja myslel ze benzin,bo na vicku znutra petrol napisani je.
ta to som asi dobre posral,dorici.
Take sumne auto.co s tym teraz robic sa da? bo do servisu ne,nemam penez na to.
Mám Opel
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 24 Júl 2009, 17:42
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
macil myslim ze tomuto exotovi dozivotny banjozo tirpak napísal:cez toten holender co na filtri je,stamad sa bude dac? vytlaci cerpadlo toten benzin? len neznam ze ce totan benzin dam sak ho je 60litou. nesce dakto kupic? abo predam totemu mojemu salenemu sogrovi do embecky.
a filter to toten velky len jeden tam v motoru?
vectra 2,2 dti 2001,CDX
-
- Strieborný užívateľ
Nechcem Ta podcenovat ale doporucujem Ti aby si zveril auto odbornikovy ,ktory bude vediet co treba presne urobit
Mám Opel
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
=D> =D> hehe,som sa dobre zasmialmacil napísal:Jožku, motor predaj a kup sebe koňa. Ľem do neho netankuj veľo trebiča bo ci ho rozcišňe.
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
naozaj Pekný príbeh. Na poučenie, zasmátie, bo to HALUZÁK ak ta repa =D> =D> V duchu sa za neho pomodlime, bo on za to nemôže [-o< [-o<
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Macilku kona nemam ale mam kobulu a kravku a zenu co ma dva kozy taze mam tri kozy ale mne se aj tak najvac lube vektra.
A uz idze tota potvora,vicahnul som benzin este dobre ze som kupel v lidlu totu pumpicku na vertacku bo bars pomohla.jak Singum vravel filter vimenic ale ta som ho len v trichloru vypral a nalal naftu a tocil s tym motorom pokel nenabehnul.
Lem baterku som dodzubal,ale szomszed mi dal druhu.
joj mam radosc ,lem mi oblaky teraz nefunkuju treba trimac toten tlacitko bo se samo nezavre.daco popravis,daco pohubis.
dzekuju vam
A uz idze tota potvora,vicahnul som benzin este dobre ze som kupel v lidlu totu pumpicku na vertacku bo bars pomohla.jak Singum vravel filter vimenic ale ta som ho len v trichloru vypral a nalal naftu a tocil s tym motorom pokel nenabehnul.
Lem baterku som dodzubal,ale szomszed mi dal druhu.
joj mam radosc ,lem mi oblaky teraz nefunkuju treba trimac toten tlacitko bo se samo nezavre.daco popravis,daco pohubis.
dzekuju vam
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Ta ci gratulujem Ďoďu, že še ci to tak podarelo opravic. Ani by som do tebe nepovedzel, že ty taky šikovny budzeš. Oblaky ochab tak. Teraz na žimu jich i tak otvirac nebudzeš. Abo potrim totu gombičku dakus dluchši jak treba a vono še to popravi.
A noľem Ďoďu povic ty mi, že skadzi ty, bo to tak jakoška ani ne calkom po šarisky, ani po maďarsky, ani ne kolo Liptova, abo tam od Malackoch... Lem tak splitaš. Kadzi tota tvoja mac chodzili, kedz ce zamišili?
A noľem Ďoďu povic ty mi, že skadzi ty, bo to tak jakoška ani ne calkom po šarisky, ani po maďarsky, ani ne kolo Liptova, abo tam od Malackoch... Lem tak splitaš. Kadzi tota tvoja mac chodzili, kedz ce zamišili?