Je to dobra ponuka ? Astra Kombi 97 1.6 55kw za 95 tisic
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
mathev
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
pekna je. jedine co sa mi nepaci su tie zadne chromove svetla, vymenil by som ich za nieco tmave decentnejsie co nebude posobit ako pest na oko...
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
-
winnim
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 20 Jún 2006, 14:28
- Auto: Astra F
- Kontaktovať používateľa:
Urcite to je Astra F. Je to uz faceliftovany model. Ak sa neplanuje nahanat po cestach s inymi autami tak aj tych 55kW staci. Ja mam 93ku 1,6i 55kW a je to ok. Mozno by to chcelo 1.8ku ale to neviem posudit. Ked sa dostanem ku papierom od auta tak ti budem vediet povedat aky motor presne mam ale ten moj je drziak. Teraz ma nakrutenych cca 400tis km a prave sa prekruzkuvava. Doteraz isiel ako hodinky. Ja mu nemozem nic vytknut.
-
iurai
-
maestroDH
Ako ktory motor
Svano napísal:ak je tam taky motor (X16XE) co sa daval aj do vectier tak bude na 90% kazovy a budes toho asi lutovat. najlepsie sa motorm 1.6 do roku vyroby 2000 vyhnut. a myslim si ze aj na to kombi by bol slaby...ja bych to nebral
.. moj foter ma na astre najazdenych 270 000km a este okrem vymeny oleja nic s motorom nerobil.. stale jazdi a startuje velmi dobre. Zatial na Opel Astra nemozem povedat zleho slova. A to je rok vyroby 1997