motor 2.0 DI 60kW

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
keo100
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 13:45
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa keo100 »

aj ja mam s tym problem. rozmyslal som nad tym zeby som si urobil pomocne zhavenie na tlacitko ako sa to robilo do felicie.
nevie niekto poradit ako urobit?? bolo by tobre keby to bolo nakreslene alebo nafotene.
Mam Vectru B 2.0 Dti 16V 74kw 2001
robo99999
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Júl 2009, 11:16
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa robo99999 »

ja mam zase x20 DTL 16V ,rv 1998 a aj tam je retaz?a neviete asi aku spotrebu to ma?mam kombi
robo99999
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Júl 2009, 11:16
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa robo99999 »

s tym zhavenim je to ok a startuje hned.zhavenie mi raz zasvietilo a to bolo vonku asi -5.
Ján Svrček

Príspevok od používateľa Ján Svrček »

Ahoj.Sptreba je asi tak cca pri kombiku 4,5 litra.Rozvody su sice retazove ale sponovaciu kladku treba menit tak pri cca 60000 kilakoch.Johnez
Ján Svrček

Ja mam tiez ten isty motor .su tam retazove rozvody.Spotrba je cca4,5 litra
Johnez
VladoBJ
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 07 Nov 2009, 18:43
Auto: !! Zmeň si model auta !!

opozdené ranné štartovanie

Príspevok od používateľa VladoBJ »

Od roku 2005 vlastním OPEL ASTRA G CARAVAN, TYP MOTORA: X20DTL, rok výroby XI/1998 a už má 207 000 km. Keď som ho priviezol z Nemecka, tak motor nielen ráno, ale aj po dlhšom státí nechcel naštartovať. Dobil som batériu, vymenil som žhaviče, palivový filter a nič, až potom jeden technik z Opla mi povedal, že prepadové hadičky na tomto motore zvádzajú prebytočnú naftu na vstup do čerpadla a keď sú staré a netesnia, tak púšťajú vzduch do prívodového potrubia a padá hladina nafty späť do nádrže a tak po určitom čase ju musí čerpadlo znova nasať. Po výmene týchto prepadových gumených hadičiek auto štartovalo "na šupu". Tak toto u mňa pomohlo.
Ján Svrček

Re: opozdené ranné štartovanie

Ja mam zasa takyto problem .Vimenil som rozvodi zhavice,vstrekovaie cerpadlo je po repase nove prepadove hadicky,trisky po repase a slape len na tri valce.Uz fakt neviem co dalej. jano
Používateľov profilový obrázok
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Auto: Astra J

Príspevok od používateľa Rasto »

Vynecháva vždy ten istý valec? Ak áno a máš istotu že všetky vymenené komponenty pracujú správne, tak môže byť problém v nedostatočnej kompresii, čo môžu spôsobiť piestne krúžky alebo ventily.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"