motor 2.0 DI 60kW
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Ján Svrček
-
VladoBJ
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Nov 2009, 18:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
opozdené ranné štartovanie
Od roku 2005 vlastním OPEL ASTRA G CARAVAN, TYP MOTORA: X20DTL, rok výroby XI/1998 a už má 207 000 km. Keď som ho priviezol z Nemecka, tak motor nielen ráno, ale aj po dlhšom státí nechcel naštartovať. Dobil som batériu, vymenil som žhaviče, palivový filter a nič, až potom jeden technik z Opla mi povedal, že prepadové hadičky na tomto motore zvádzajú prebytočnú naftu na vstup do čerpadla a keď sú staré a netesnia, tak púšťajú vzduch do prívodového potrubia a padá hladina nafty späť do nádrže a tak po určitom čase ju musí čerpadlo znova nasať. Po výmene týchto prepadových gumených hadičiek auto štartovalo "na šupu". Tak toto u mňa pomohlo.
-
Ján Svrček
Re: opozdené ranné štartovanie
Ja mam zasa takyto problem .Vimenil som rozvodi zhavice,vstrekovaie cerpadlo je po repase nove prepadove hadicky,trisky po repase a slape len na tri valce.Uz fakt neviem co dalej. jano
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Vynecháva vždy ten istý valec? Ak áno a máš istotu že všetky vymenené komponenty pracujú správne, tak môže byť problém v nedostatočnej kompresii, čo môžu spôsobiť piestne krúžky alebo ventily.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL