... jazdil som aj do NRtaky69 napísal:a knám do obvodu sa nechystáš??? šťastný to policajti
cestná kontrola
Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Kimi napísal:... moravský koláč, krájané záviny , lupačka , pizza z lístkového cesta a podobne , čo je na rozvoz...taky69 napísal: a čo také im ponúkaš pod zub??
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen

uz nie - som stary
a v druhom zivote nechcem byt - herpes mam aj bez toho aby ma kadejake babenky bozkavali aby zistili co sa zo mna stane
a v druhom zivote nechcem byt - herpes mam aj bez toho aby ma kadejake babenky bozkavali aby zistili co sa zo mna stane
- fanuc
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Jan 2007, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ešte že sú "slepí" :)
Podelím sa zo zážitkom. V sobotu som išiel nie práve podľa predpisov (cca 140-150 km/h) po ceste 1. triedy a oproti išla fábia s radarom, ktorá ma namerala. Teda nevedel som či ma vie namerať aj keď ide oproti, ale dúfal som že nie. Z omylu ma vyviedla hliadka v najbližšej dedine, ktorá ma zastavila. Po vyžiadaní dokladov ma postavili na bok a že mám čakať. Po cca 5 minútovom telefonáte, mi ten zelený ujo povedal že môžem ísť :-) Lebo že ja mám Opel (zafira) a jemu nahlásili Citroen. haha
Tak ma pustili
Opel Zafira 1.9 110kw/Z19DTH 150koníkov jupííí ,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
Opel Zafira 1.8 16v Elegance 85kW/115koníkov
- dušan992
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 22 Mar 2008, 23:07
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Turňa nad Bodvou
ešte že je tych značiek a modelou tak vela

OPEL Astra J 2.0 cdti AT6 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?f=130&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
ex-OPEL ASTRA G 1,4 16v x14xe http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16923" onclick="window.open(this.href);return false;
OPEL COMBO B TOUR 1,3 cdti
OPEL CORSA D 1,4 14v
ex-OPEL Combo B 1,7 Dti Y17DT
- Kesi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Re: Ešte že sú "slepí" :)
Mňa by to nasr.lo že si ma pomýlili z dákym Citrónomfanuc napísal:Podelím sa zo zážitkom. V sobotu som išiel nie práve podľa predpisov (cca 140-150 km/h) po ceste 1. triedy a oproti išla fábia s radarom, ktorá ma namerala. Teda nevedel som či ma vie namerať aj keď ide oproti, ale dúfal som že nie. Z omylu ma vyviedla hliadka v najbližšej dedine, ktorá ma zastavila. Po vyžiadaní dokladov ma postavili na bok a že mám čakať. Po cca 5 minútovom telefonáte, mi ten zelený ujo povedal že môžem ísť :-) Lebo že ja mám Opel (zafira) a jemu nahlásili Citroen. hahaTak ma pustili
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
-
MIRO LONDON
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Ešte že sú "slepí" :)
Alebo citrusovým Pablom :twisted:Kesi napísal:
Mňa by to nasr.lo že si ma pomýlili z dákym Citrónom![]()
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
-
orbis71
ahoj
cawte chcel by som sa opytat a zistit ze stala sa mi takato situacia:isiel som autom a oproti mne isli policajti po par metroch sa otocili a isli za mnou ja som zastavil a vystupil z auta zamkol som ho a oni v tom zastavili za mnou ze dobry den cestna kontrola ma pravo policajt ma kontrolovat aj ked stojim a nedal ani ziadne vystrazne znamenie na zastavenie alebo ze iba ma chceli kontrolovat.dakujem a odpoved
- mysiaq
- Moderátor

- Dátum registrácie: 06 Jún 2009, 07:51
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
ano ma... dokonca u nas bol taky pripad... auto slo oproti policajtom, ti sa otocili a isli za nim lebo tam cosi nebolo v poriadku... avsak on medzi tym stihol zastavit a z auta vystupit, pritom tvrdil ze on nesoferoval, ze ci sa nemoze prechadzat pri svojom aute
myslim ze mal okolo 1,5 promile v sebe... dokonca to dal na sud, prehral 
- Bruno
- Opelclub VIP člen

ale ked stihne zaparkovat na vlastnom dvore / vjazde do garaze ?