cestná kontrola
Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
cestná kontrola
zdravim chcel by som sa vas opytat ohladom beznej cestnej kontroly. minuly vikend ma stopli policajti pytali odomna doklady tak som mu ich dal. pozeral na vodiacak a na technicky preukaz a potom mi povedal aby som ho pockal.
on sa zatvoril do auta asi na 10min druhy policajt tiez zastavoval auta a asi 3 auta zastavil a pustil pokial som ja cakal na papiere.
neviete co tam mohol tak dlho pozerat v policajnom aute? nieco sa mu nezdalo alebo co? potom prisiel ku mne dal mi papiere a povedal ze mam ist dalej. a nejaky zhovorcivy nebol.
ako mam vodicak tak ma len druhy krat zastavili tak preto sa pytam.
nemam s tym skusenosti
on sa zatvoril do auta asi na 10min druhy policajt tiez zastavoval auta a asi 3 auta zastavil a pustil pokial som ja cakal na papiere.
neviete co tam mohol tak dlho pozerat v policajnom aute? nieco sa mu nezdalo alebo co? potom prisiel ku mne dal mi papiere a povedal ze mam ist dalej. a nejaky zhovorcivy nebol.
ako mam vodicak tak ma len druhy krat zastavili tak preto sa pytam.
nemam s tym skusenosti
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
možno študoval, či sú pravé!
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
tak to fakt neviem!
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
- soto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Nov 2008, 09:49
- Auto: Zafira A
Aj mna tak raz v noci (o 3:00) zastavili, ked som isiel na letisko. Presne tak isto to prebeiehalo. Zaujimali ich iba moje doklady. Podla mna oni maju online pristup do databazy DI a preveruju pravost dokladov, resp. ci nie je vozidlo kradnute a pod.
*
Mne sa to vtedy celkom pacilo, ze zastavovali kazde auto, ktore tak neskoro v noci islo okolo nich. Citil som sa (aj moja Zirafa) bezpecnejsie.
*
Mne sa to vtedy celkom pacilo, ze zastavovali kazde auto, ktore tak neskoro v noci islo okolo nich. Citil som sa (aj moja Zirafa) bezpecnejsie.
Opel Zafira Z18XE 92 kw r.v. 12/2001
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
294 tis. km (momentalne si to uz uziva v 3Ackach)
Suzuki Ignis 69 kw r.v. 10/2004 (manzelka)
Before:
Hyundai Accent 1,3i LC r.v. 2002 (predany pri 150 tis. km kvoli nedostatku miesta :-()
Peugeot 309 XLD r.v. 1989 (600 tis. km :-))
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chlapi pokoj len si vás zrejme kontrolovali či nemáte zákaz činnosti alebo nie ste osoby na pátraní alebo aj auto či nie je kradnuté...soto napísal:Aj mna tak raz v noci (o 3:00) zastavili, ked som isiel na letisko. Presne tak isto to prebeiehalo. Zaujimali ich iba moje doklady. Podla mna oni maju online pristup do databazy DI a preveruju pravost dokladov, resp. ci nie je vozidlo kradnute a pod.
*
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
- Kimi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
... svätá pravda , ale z mojich skúseností môžem povedať, že už sa pomaly poznáme tak dobre , že je to skôr rutinná záležitosť, prípadne iba výmena pár viet a frčíme ďalej, ja sa občas zastavím pri hliadke aj sám a niečo im ponúknem pod zub aby si skrátili dlhú nočnú službu - no proste úplatok , čo to budem tajiťtaky69 napísal:jj šak v noci moc áut nechodí tak sa zastavuje čo príde
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kimi napísal:... svätá pravda , ale z mojich skúseností môžem povedať, že už sa pomaly poznáme tak dobre , že je to skôr rutinná záležitosť, prípadne iba výmena pár viet a frčíme ďalej, ja sa občas zastavím pri hliadke aj sám a niečo im ponúknem pod zub aby si skrátili dlhú nočnú službu - no proste úplatok , čo to budem tajiťtaky69 napísal:jj šak v noci moc áut nechodí tak sa zastavuje čo príde![]()
![]()
,zo začiatku bolo velmi zaujímavé sledovať ich reakcie keď zastaví pri hliadke nejaký blázon len tak , ale už si chlapci zvykli ...
takže jako starí kamošši...zachvíľu budete chodiť spolu aj na pivo... Yellow_Colorz_PDT_07
a čo také im ponúkaš pod zub??
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
teraz si ma nasral!!!macil napísal:A nie si ty takej tej tmavšej pleti? Lebo u takých je podozrivé aj to že idú do práce, nieto ešte, že aj pracujú. Yellow_Colorz_PDT_06TUKESKO napísal:mne sa to stalo už 3krat a stale som isiel do porace!
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel