nestartuje(len s problemami) Vectra B 2.0 dti

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Teo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
Auto: Viac Oplov
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Teo »

nejak dlho ides domov nie?
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
hools
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Jún 2009, 19:53
Auto: !! Zmeň si model auta !!

vectra b rv97 2liter DI 60kw

Príspevok od používateľa hools »

dobry pridam sa do debaty moja vectraB tiez ma problemy z padanim nafty aspom si to myslim. vzdy rano ked dlho stoji od vecera tak mi auto chyti hned ale po par sekundach zhasne a potom dlho toci az chyti. mal som tam aj pumpicku a nikedy pomohlo ked som pred startom snou natahal naftu lenze niekedy som musel tahat aj trikrat az potom motor nezhasol. mam menenne prepadove hadiky a pumpicku mam odmontovanu lebo bola dopraskana a vypadola to ze taha vzduch ceznu lenze nepomohloto. a je jedno ci je zima teplo lebo mi to zacalo v lete. dakujem o radu
1micra
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 22 Sep 2009, 10:49
Auto: Iná značka

1,7DTi 55kw nestarktuje

Príspevok od používateľa 1micra »

Nazdarte som bezradny, na dialnici mi skapal motor pri 130km/h a vypisalo P0251, menil som cerpadlo, cerpadlo je po repase, spilventil, a repas RJ cérpadla, vseťko poskladane natahal som padnutu naftu az do cerpadla ale zazrak nastartovania sa nekona cerpadlo nepotiahlo naftu a nedava do vstrekov. Vie mi niekto poradit nieco co by pomohlo a auto startlo, bol som aj na diagnostike a tam nie Je nic zapisane ani po skusani nastartovat, roztahovat sa to nepokusam aby som nestrihol remen rozvodov....rozvody su na nule.
Opel Astra G 1,7DTi 16V 55kw, rv. 2000 predané a teraz Renault Fluence 1,6 16v 82kw, rv. 2012
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"