vectra C,zle startovanie

Moderátori: dulo, buci_vectra

pato27

vectra C,zle startovanie

Príspevok od používateľa pato27 »

ahojte.
motor 1,6 16V /benzín/ 74 kW. Chyba sa prejavuje tak, že pri štartovaní musím podržať kluč 5-7 sekund kým to naskočí. Hlavne za tepla. Sviečky su tam nové, rozvody nové, palivový filter nový. Pri jazde to netrhá, jazda je plynulá, nestráca tah - motor funguje iinac normálne. Poradte prosim kde by mohla byť chyba, dakujem.
Roso
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Roso »

skús kuknúť aj vzduch. filter
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

skus po zapnuti kluca v polohe ked uz svietia kontrolky pockat 5-10 sec ci nieje iba problem s dotlacenim paliva do vstrekovacej rampy :wink:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
pato27

Roso napísal:skús kuknúť aj vzduch. filter
dik, ale vzduch. filter je tiež nový
pato27

Signum napísal:skus po zapnuti kluca v polohe ked uz svietia kontrolky pockat 5-10 sec ci nieje iba problem s dotlacenim paliva do vstrekovacej rampy :wink:
dik, už som skušal , ale nepomaha. Ešte som rozmyšľal nad snímačom teploty paliva, alebo nad čerpadlom paliva. Da sa nejako zistiť či sú v poriadku alebo vadné? bez toho aby som ich musel vymeniť? diki
Roso
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 30 Jan 2007, 21:24
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Roso »

keď vravíš že ti ide motor dobre ta asi s čerpadlom nebude nič.Skôr vyskúšaj to čidlo alebo aj čidlo teploty motora.Kamoš mal tiež tento problém na VeBe ale jemu blbol aj voľnobeh,vymenil čidlo kľukového hriadeľa a bolo ok.
Vectra B 1,8 16V X18XE - Kawasaki Z 1000
Felda 1,3mpi Sporline ex
Kadet 1,6 i moja prvá vážna známosť ex
http://www.roso.salem.sk/
pato27

Roso napísal:keď vravíš že ti ide motor dobre ta asi s čerpadlom nebude nič.Skôr vyskúšaj to čidlo alebo aj čidlo teploty motora.Kamoš mal tiež tento problém na VeBe ale jemu blbol aj voľnobeh,vymenil čidlo kľukového hriadeľa a bolo ok.
dik za radu, vyskušam to čidlo na motore a uvidime.
pato27

Roso napísal:keď vravíš že ti ide motor dobre ta asi s čerpadlom nebude nič.Skôr vyskúšaj to čidlo alebo aj čidlo teploty motora.Kamoš mal tiež tento problém na VeBe ale jemu blbol aj voľnobeh,vymenil čidlo kľukového hriadeľa a bolo ok.
ahoj roso,
tak uz to mam vyriešené, bol som v autorizovanom servise, nechal som tam 2700.- sk, ale som spokojny chybu nasli a odstránili. Nakoniec to bol vadný egr ventil, elektronicky ho tzv. zaslepili, tým, že mi natiahli nový softvér. A je to. tak ahoj.
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"