porucha motora na Sintre?
Moderátori: franticek6, buci_vectra
-
Lea
porucha motora na Sintre?
hladam spolahlivý a seriozny servis v PDokrese.....
Naposledy upravil/-a Lea v 08 Okt 2008, 14:21, upravené celkom 1 krát.
- Maťo
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj Lea, daj si niekde skontrolovať olejové čerpadlo či tlačí toľko koľko má, lebo na voľnobeh nepotrebuješ taký tlak ako pri zaťažení. Čo sa týka čidla na kontrolku oleja, tak to je téma sama o sebe, tá zasvieti až keď je neskoro. Je fakt veľký rozdiel pretlačiť originál čidlo a čidlo, ktoré je napojené na budík tlaku oleja. Kontrolka ti zhasne už pri voľnobehu, takže jej stačí povedzme 1 atm., a nebude svietiť aj keď máš oleja citeľne pod minimom, ale pri vyšších otáčkach potrebuješ tlak povedzme 4 atm. a tým pádom ti to dobre nemaže. Občas treba skontrolovať olej mierkou, alebo tam dať budík, na kontrolku sa nespoliehaj. Ešte môžeš skúsiť vyčistiť regulátor tlaku oleja, či nie je zanesený. Toľko moje skúsenosti s vlastným motorom, tvoj až tak nepoznám, ale možno ti to pomôže. Je to jedna z možností, tak veľa šťastia.
Ahoj.
Ahoj.
Opel Calibra 2.0i 8V
-
Lea
- franticek6
- Moderátor

- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 19:23
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
cauko Lea , v piatok budem s mojim mechanikom tak sa ho spytam co povie potom Ti napisem , teraz som v praci
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
-
rado.c
cau lea. vobec nechcem byt drzy, ale mozes skocit do oplu, sprav na nich divadielko, urob zo seba blondynku, ze cosi ti zacalo divne buchat, klepat az si sa zlakla, ze sa do toho nevyznas (pocuvaj co ti budu rozpravat), ze co to je a kolko stoji oprava a tak. oni si povedia, ze zenska, mozno pomozu, povedia, ty sa budes tvarit, ze uz uz sa chces objednat na opravu a tak a pomyslis si, ako pekne si ich oneee (spracovala)
- franticek6
- Moderátor

rado.c v podstate mas pravdu aj to je moznost a celkom sa mi paci , ja mozem skocit za mojim mechanikom lebo v Opli sa nevyznam , lebo do vlani som mal S 105 , a tu som opravil aj na ceste , teraz sa citim ako keby som presedlal s dvojplosnika na Mig 29.
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
O podobnom probléme som niekde už čítal (klepotanie od olejovej vane) – závada bola v regulačnom ventile tlaku oleja. Ten by mal zabezpečiť - udržiavať rovnaký tlak oleja v motore bez závislosti na otáčkach motora a teploty oleja.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
Lea
zatial dakujem za každý nazor, hlavne teraz potrebujem zohnať niekoho schopneho v PD... kamarat mi doporučil Joža Kmeťa na košovskej ceste- pri tehelni...už som mu volala nezavezne.. poznate ho niekto, či si možem dovoliť nechať mu tam mojho miláčika???
Naposledy upravil/-a Lea v 08 Okt 2008, 14:23, upravené celkom 1 krát.
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Skús sa spýtať aj toho maníka čo robí autá v Bojniciach pod Beta rádiom (neviem či Beta rádio tam ešte vôbec je). Máš to z nemocnice kúsok. Spoznáš to podľa spusty áut odstavených pred domom. Mne menil palivový filter, dolieval olej do serva, bol na diagnostike a platil som 600 SK. Potom je ešte aj nejaký servis niekde pri letisku.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
-
Lea
mysliš tam niekde vedla toho hradneho muru?? nie čižnára? lebo za čižnarom nechcem isť... zajtra, ked pojdem z roboty, možem to isť poobzerať... lebo napr. Juro molota, čo ma servis na košovskej, tak kamoške, ktora tam zaviezla fabiu- 4. ročnu, lebo tiež jej v motore čosi klepoce, buchoce... počuť to naozaj velmi... tak po "oprave" za ktoru zaplatila 1800.- a nezistili pričinu a ešte jej šef povedal, že nevie, čo to može byť, že malo by to byť v poriadku a ked jej to vadi, nech si pusti hlasnejšie radio... tak k takemu ja nepojdem.. hehe.. s autom nič nespravili, zaplatila tolke prachy, auto nema stale v poriadku a ešte je arogantný... :twisted:
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Co sa tyka Molotu-ako kto...jeden ho chvali iny.... nastastie som servis este nepotreboval na moju vebe ale ked nieco tak Milan Matias na druzstve...ale tam si auticko dost dlho oddychne.dost ma prace vzdy. este v kanianke imro gajdos...ale ten nema nikdy cas....a co som mal uz davno sluzobneho forda tak toho sme davali do bojnic alexander servis...teraz ma novu budu vedla unipharmy.osobne preferujem milana matiasa...audinu mi vzdy spravil k max. spokojnosti.Kimi napísal:... no pán Molota to je iná firma :? :twisted:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
- franticek6
- Moderátor

nazdar Lea , pozrel sa na to poslal som Ti SS.
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
-
Lea
- franticek6
- Moderátor

cauko Lea , to je skoda ze neprisla ziadna sprava, prvu som Ti pisal ,ze vlani som Ta asi videl vo Vadasi v Sturove a ta druha bola ohladom Tvojej poruchy so Sintrickou , moj mechanik si to pozorne precital co si opisala a skonstatoval ,ze mas asi rozhaseny motor , kluka , ojnice , ventile , odhadol to asi na 40 -- 50 000 sk,nie velmi potesujuce aj ked ta porucha nemusela bit Tvojou chybou ale skor predosleho majitela. :-( . skusim mu este napisat nech mi ten jeho rozbor posle , ja som v praci v AT. cauko
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex