Tak Oplaci uz som ho Predal ! Kadet Sedan Tuning.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
Salka
Tak Oplaci uz som ho Predal ! Kadet Sedan Tuning.
Ani som si nemyslel ze nan budem az tak naviazany. Predal so som svoj upraveny Opel Kadet Sedan. Mal som ho cez 4 roky ! Upraveny len 2 roky Myslel som ze ho kupi niekto kto sa aspon trochu rozumie tuningu alebo oplom. Alebo aspon autam. Kupil ho nejaky 20rocny chlapec co sa s nim len pretrca a machruje. Chudak auto nezasluzi si ho. Polepil nan vseliake benzinkove doplnky. Najhorsie je ze auto casto vidim lebo je len vo vedlajsom okrese. Ten pocit ked ho bral bol uplne nanic. Asi som nan bol citovo naviazany. Takze. Oplik je FUC, ja idem tiez v juli Fuc. smer anglicko. Tak sa tu majte, dufam ze tam bude internet aby som mohol pisat. A ked sa vratim a budem velky tak si zase nejaky ten OPLIK urobim. SALKA
-
Lea
Poznám ten pocit, tak viem, ako sa citiš. Teraz budu 2 roky, čo som predala moje 1. auto- Omegu. My sme si ju kupili už 15 ročnú, vypiplali sme ju ako malé decko, dali ju dokopy ... a po roku predali... len kvoli plechom, hnilo to pred očami zo dna na den, motor bol na 100 %. My sme to stale davali do poriadku, ale potom sme už rezignovali. Kupil ju znamy u nás v Handlovej, tak ju mám skoro stále pred očami ako pomaly ale isto odchádza. Oni sa na nej len vozia, dali ju na plyn ale nič s nou nerobia. Ešte pár mesiacov a rozsype sa im niekde na ceste
Je mi z toho tiež nanič!!!
- vittore
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Apr 2006, 08:21
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
U mňa je to dnes presne 2 mesiace a 9 dní, čo som predal svoje 1. autíčko Fiat Punto 1.1, r. 12/96. Mal som ho 1 a pol roka.
Prvým majiteľom bol automechanik, ten si ho perfektne vypiplal - 8 repro, koberčeky všade aj na palubovke, ovládanie rádia pod volantom, atď.... Ja som ho kúpil po 2. majiteľovi, ktorý sa taktiež o neho pekne staral, ale šiel si kúpiť nový rodinný Peugeot...
Teraz som ho predal nedávno /ako som spomínal vyššie/ jednému 22-ročnému chalanovi tak 15 km od môjho bydliska, ktorý ešte v živote nemal vlastné auto, nevedel, čo kde je, auto sa mu strašne páčilo a hneď ma chcel aj vyplatiť
až ma šoklo /v sobotu som sa s ním stretol a on ho chcel už aj brať a dať mi peniaze na ruku/, ja som mu vysvetlil, čo všetko treba vybaviť, že to nie len tak peniaze na ruku a už aj ti ho dám.....
nebola to ľahká voľba, lebo som si uvedomil, že budem bez auta a ešte stále aj som, teraz o pár dní mi ide kamoš pre auto /oplíka do nemecka/ lebo mi ho treba ako soľ a teraz dochádzam busom do práce
niekoľko km do práce... Moja priateľka plakala celú cestu, keď sme šli autíčko odniesť, aby nás vyplatil, chcel som to otočiť naspäť a zavolať mu, že ho nepredáme...
Keď som s ním šiel na okružnú jazdu,
skoro ma vystrelo, ako tak som to prehltol, som sa modlil, že nech už sme späť pri ich dome, lebo som už cítil, že niekam narazíme, lebo bral obrubníky....
O 2 týždne po kúpe mi zahlásili kamoši, že moje ex-auto je nabúrané,... chudatko
Ale keby to bola havárka, tak to je iné... Ale on blbec išiel z baru a vyparkovával auto, keď naštartoval tak to napikoval rovno na múr, čo bol pred ním a potom keď sa pohol dozadu, tak do nejakého auta...... Chudatko , to si teda vôbec nezaslúžilo autíčko, každý sa o neho dobre staral a on......

Prvým majiteľom bol automechanik, ten si ho perfektne vypiplal - 8 repro, koberčeky všade aj na palubovke, ovládanie rádia pod volantom, atď.... Ja som ho kúpil po 2. majiteľovi, ktorý sa taktiež o neho pekne staral, ale šiel si kúpiť nový rodinný Peugeot...
Teraz som ho predal nedávno /ako som spomínal vyššie/ jednému 22-ročnému chalanovi tak 15 km od môjho bydliska, ktorý ešte v živote nemal vlastné auto, nevedel, čo kde je, auto sa mu strašne páčilo a hneď ma chcel aj vyplatiť
nebola to ľahká voľba, lebo som si uvedomil, že budem bez auta a ešte stále aj som, teraz o pár dní mi ide kamoš pre auto /oplíka do nemecka/ lebo mi ho treba ako soľ a teraz dochádzam busom do práce
niekoľko km do práce... Moja priateľka plakala celú cestu, keď sme šli autíčko odniesť, aby nás vyplatil, chcel som to otočiť naspäť a zavolať mu, že ho nepredáme...
Keď som s ním šiel na okružnú jazdu,
O 2 týždne po kúpe mi zahlásili kamoši, že moje ex-auto je nabúrané,... chudatko
Naposledy upravil/-a vittore v 19 Jún 2006, 14:13, upravené celkom 1 krát.
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Už keď sa tu tak oplakávate svoje staré lásky, tak sa pridám aj ja.
Svoje prvé auto, Š 130 Rapid (Púpava) r.v.`86, som predal minulý rok v marci. Mal som ho už ani neviem koľko rokov a pravdu povediac, ak by sa nezišlo niekoľko rodinných udalostí, zväčša smutných, jazdil by som na ňom dodnes. Nebola to žiadna nabúchaná škodovka ovešaná plastami s duniacim výfukom. Udržiaval som ho v pôvodnom, hlavne pojazdnom stave. Občas sa stávalo, že ma niekto pristavil trebárs na parkovisku, že tiež má doma Rapidku, alebo sme sa na benzínke čírou náhodou zišli dve žlté Rapidky, tak sme natankovali, popošli bokom a pokecali. Len necelý rok pred predajom som do nej vrazil okolo 25 tisíc. Prejazdil som s ňou pol Slovenska po cestách aj necestách a nikdy ma nenechala v srabe. Nakoniec ju odomňa kúpil jeden starší pár kdesi od Trebišova. Deti im odrástli, žili už sami a stárý pán vždy túžil po Rapidke. Vraj keď budú na dôchodku, budú s manželkou chodiť na výlety po Slovensku. Inak, bol to lodný kapitán kdesi na povodí Bodrogu a vo voľnom čase pomáhal synovi v autodielni. Kúpa prebiehala tiež štýlom; "Berieme, tu sú peniaze, všetky potrebné papiere vám do týždňa pošlem." Tak aj bolo. Ani som sa nenazdal a Púpavienka bola z domu.
Občas ešte aj teraz, keď zbadám Rapidku, zvlášť žltú, srdce mi poskočí.
Ale,... čo bolo, to bolo, terazky je OPEL.
Svoje prvé auto, Š 130 Rapid (Púpava) r.v.`86, som predal minulý rok v marci. Mal som ho už ani neviem koľko rokov a pravdu povediac, ak by sa nezišlo niekoľko rodinných udalostí, zväčša smutných, jazdil by som na ňom dodnes. Nebola to žiadna nabúchaná škodovka ovešaná plastami s duniacim výfukom. Udržiaval som ho v pôvodnom, hlavne pojazdnom stave. Občas sa stávalo, že ma niekto pristavil trebárs na parkovisku, že tiež má doma Rapidku, alebo sme sa na benzínke čírou náhodou zišli dve žlté Rapidky, tak sme natankovali, popošli bokom a pokecali. Len necelý rok pred predajom som do nej vrazil okolo 25 tisíc. Prejazdil som s ňou pol Slovenska po cestách aj necestách a nikdy ma nenechala v srabe. Nakoniec ju odomňa kúpil jeden starší pár kdesi od Trebišova. Deti im odrástli, žili už sami a stárý pán vždy túžil po Rapidke. Vraj keď budú na dôchodku, budú s manželkou chodiť na výlety po Slovensku. Inak, bol to lodný kapitán kdesi na povodí Bodrogu a vo voľnom čase pomáhal synovi v autodielni. Kúpa prebiehala tiež štýlom; "Berieme, tu sú peniaze, všetky potrebné papiere vám do týždňa pošlem." Tak aj bolo. Ani som sa nenazdal a Púpavienka bola z domu.
Občas ešte aj teraz, keď zbadám Rapidku, zvlášť žltú, srdce mi poskočí.
Ale,... čo bolo, to bolo, terazky je OPEL.
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
U mňa to bolo tiež takto ako u vás.
Prišiel chalan, že samu páči moja Omega A3000. Hneď si aj priniesol prachy. Vtedy som ešte nevedel, že má v úmysli v tom aute zdochnúť. Nepodarilo sa mu, lebo nevedel s ním ani poriadne jazdiť. Tankoval do toho auta po 200 Sk. Potom uňho diagnostikovaly skizofréniu.
Prišiel chalan, že samu páči moja Omega A3000. Hneď si aj priniesol prachy. Vtedy som ešte nevedel, že má v úmysli v tom aute zdochnúť. Nepodarilo sa mu, lebo nevedel s ním ani poriadne jazdiť. Tankoval do toho auta po 200 Sk. Potom uňho diagnostikovaly skizofréniu.
Nejazdím rýchlo, len lietam nízko...
Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

Jožo
My EX Opel Calibra C20XE, 4x4 OFF Opel Omega A3000 C30LE Opel Astra F Caravan C16NZ

-
Lea
Moju Omegu kupil chalan, ktorý býva 500 m odo mna, zhánal 2 mesiace Omegu caravan 2,0 1989 , obehal celé slovensko a už bol z toho zúfalý, lebo nemohol nikde poriadnu zohnať. Ked sa nahodou dozvedel od mojho servisáka, že naša Omega je na predaj, volal mi o 22.00 na ceste z Polska, aby sme nanho počkali ža príde ju obzrieť. Prišiel o 23.30 aj s peniazmi, v garáži pri neonke si ju obzrel, naštartoval motor , pozreli so ženou na seba a už sme vedeli, že ju chcu. My sme už na nu mali kupca za 65 000, tak hned vytiahli peniaze, že nam daju 70 000.- Na druhý den ráno o 7.00 prišli aj so zmluvou, aby sme si to náhodou nerozmysleli, taký z nej boli nadšený - ved aj mali byť prečo- bola krásna
My sme boli tiež spokojný, lebo my sme ju mali 1,5 roka a ja som za nu vtedy dala 60 000.- Ale je mi smutno, ked ju vidím takú zanedbanu, taká babička ...
-
pivovarnik
Pridam sa aj ja. Ja som mal VAZ2102 kombi. Ruský stroj. Tiež som si ho porobil( zhasinanie svetil s klučom autoradio, blikačky,atď. Koncom minulej zimy som ho predal kamošovmu švagrovi. Bol ešte sneh, sak že on ho kupi a potom, ked bude lepsie počasie, tak si ho prevezie. Už z prepisom pri prepise som s nim mal problemy( trvalo to asi 2 mesiace). Ked ho mal prepísané asi tyždeň, zbadal som na ňom cigáňov.
:evil: :x To bol horší ako strašný pocit. Ja som mu to predal v dobrom stave(okrem hlavneho brzdového valca mu nič nebolo- spotreba do 8 litrov!!!!!!!!) ako kamošovi s plným kufrom ND a novým výfukom za 1000Sk, autoradiom a "imobilizérom" za 2000Sk. Teraz ho vydávam na cigánskom dvore a už len čakám, kedy ho zapália a odovzdajú ako všetky ostatné autá.

-
Neregistrovaný
-
Lea
Ved Ty vieš Kimi, ako to myslím. Ked som ju mala ja, tak to ešte bola fešanda...
Bolo to auto, za ktorým sa ešte kto- to obzrel... Ale teraz- taká "babička" pred smrťou. Bojim sa, že sa im niekde na ceste rozsype
Tvoja babička je ako napr. Ornela Muti- aj ona už je babička a vyzerá super, moja Omega je ako taká babička, ktorá sa už pomaly ani nepohne z postele, sama sa nenaje, nenapije a už len čaká na koniec... Tak som to asi myslela
Tvoju "babičku" by som si nikdy nedovolila uraziť :oops:
- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

Už som kúpil naspäť toto auto za 4000 SKK, a vtedy som ho predal za 50000 SKK.Fastspeed napísal:U mňa to bolo tiež takto ako u vás.
Jožo

Jožo

- Fastspeed
- Strieborný užívateľ

Vieš, vkus máme každý iný.
Jožo

Jožo

-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 20:27
takže prídávam sa aj ja k spominekam...Prvé auto som mal s bratom Škoda 120 hnedá ale potom sme ju dali stretknut do krvavej červenej, červené podsvietenie, výfuk, prelisy, červené podsvietenie prístrojovky a samozrejme chlpaté poťahy...červené tigrované...proste nádhera samozrejme udržiavané v čistote...neskôr sa namontoval aj plyn takže úsproná jazda proste bábika...až raz asi 3 mesiace ako sa namontoval plyn tak brat šiel domov z mesta a pred ním šlo autop na brzdy...on zabrzdil ale ten Passat za ním nie a tak roflákal celý zadok na škodovke...proste totálka...čo sa dalo sa predalo chalanom čo mali záujem a potom vrakovisko....to bolo moje prvé a od 2005 som začal pomaly s mojou astričkou behať len tak naholo až mi to jedného dna nedalo a začal som brúzdať po nete čo by sa dalo vylepšiť a drží ma to doteraz a nevymenil by som ju za iné autíčko...proste ked ju miluješ nie je čo riešiť......cmuk :love:
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s