uvolnené skrutky na olejovej vani
Moderátori: dulo, buci_vectra
- RASTY
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Apr 2006, 06:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
uvolnené skrutky na olejovej vani
zdravim vas chalani...
dnes som si pekne vyumýval svojho týtoša a mrknem pod neho a prekvapila ma celá "krvavá " olejová vaňa.. od oleja samozrejme...až ma to zarazilo, nikdy som s tym problemy nemal...mrkol som na mierku no bola vyše polovice medzi min a max..no i tak, neviem cim to je, kamosi vraveli ze u vectier je to dost bezne ze sa mozu povolit skrutky na olejovej vani... nexapačka.... idem ix hned zajtra dotiahnut...
mali ste niekedy podobný problém?...
dnes som si pekne vyumýval svojho týtoša a mrknem pod neho a prekvapila ma celá "krvavá " olejová vaňa.. od oleja samozrejme...až ma to zarazilo, nikdy som s tym problemy nemal...mrkol som na mierku no bola vyše polovice medzi min a max..no i tak, neviem cim to je, kamosi vraveli ze u vectier je to dost bezne ze sa mozu povolit skrutky na olejovej vani... nexapačka.... idem ix hned zajtra dotiahnut...
mali ste niekedy podobný problém?...
1. Vectra C GTS 1,9 CDTI Z 19 DTH, 110 kw
- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
presne takyto problem sme nemali, ale nam sa odsrobovala hadica posilnovaca na starej omege
a z eto je 1:1000000 ze sa ti to stane......podla mna to nebolo nejako moc dobre dotahnute a casom sa to viac povolilo
a z eto je 1:1000000 ze sa ti to stane......podla mna to nebolo nejako moc dobre dotahnute a casom sa to viac povolilo
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
-
vladimir
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Osobne som este uvolnene skrutky na olejovej vani nevidel,ale kludne to moze byt aj nieco ine napr. gufero na olejovom cerpadle ,alebo velke gufero na kluke pod zotrvakom medzi motorom a prevodovkou,tesnenie pod vanou.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
Zag
Pozdravujem pani ...
Dnes som musel dolievat olej do svojej plechovky a preto ze som od zkupenia nemal cas este menit a viem o tom ze mi sem tam kvapne zo skrutiek mam zopar otazociek.No predpokladam ze mi asi najskor odpovie Signum ked sledujem ze on slape na tom dobre ...
Na acku viem co a ako ale na becku som este dole vanu nemal.Je rozdielna od ackovej akasi mala a plocha alebo to len dekel ...
Chcem vediet ci je problem s menenim len aby som si vedel rozvrhnut cas / som busy/ ... Cital som aj nieco o tom cerpadle ale potesilo by viacej info ohladom tesnenia na vanu a cerpadla ... Jo a aky olej mi odporucite ja som tam len tak dolial 10-40 modul s ci daco take.Je zname ze v UK je celorocna jesen a pozeral som v obchode tabulky /tu maju na secko aj stierace...
/ a pisalo tam 15-40 ale akosi sa mi nechce liat mineral ! Jaj dufam ze som to nenapisal secko zlozito. Proste kapka mi olej a treba mi to poriesit a nemam moc casu tak poprosim o nejaku "pomocnu ruku" ... Dakujem pekne
Jo kukal som na castrol ci ako sa to pise nejaky magnetic ci co tam na nom pisalo a bolo to asi za 21 libracof co neni zla cena za 4L...
Dnes som musel dolievat olej do svojej plechovky a preto ze som od zkupenia nemal cas este menit a viem o tom ze mi sem tam kvapne zo skrutiek mam zopar otazociek.No predpokladam ze mi asi najskor odpovie Signum ked sledujem ze on slape na tom dobre ...
Na acku viem co a ako ale na becku som este dole vanu nemal.Je rozdielna od ackovej akasi mala a plocha alebo to len dekel ...
Jo kukal som na castrol ci ako sa to pise nejaky magnetic ci co tam na nom pisalo a bolo to asi za 21 libracof co neni zla cena za 4L...
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
No pekne sa vyjadrujes o svojom auticku, este ze ta nepocujeZag napísal:Pozdravujem pani ...![]()
Na acku viem co a ako ale na becku som este dole vanu nemal.Je rozdielna od ackovej akasi mala a plocha alebo to len dekel ...Chcem vediet ci je problem s menenim len aby som si vedel rozvrhnut cas / som busy/ ... Cital som aj nieco o tom cerpadle ale potesilo by viacej info ohladom tesnenia na vanu a cerpadla ... Jo a aky olej mi odporucite ja som tam len tak dolial 10-40 modul s ci daco take.Je zname ze v UK je celorocna jesen a pozeral som v obchode tabulky /tu maju na secko aj stierace...
/ a pisalo tam 15-40 ale akosi sa mi nechce liat mineral ! Jaj dufam ze som to nenapisal secko zlozito. Proste kapka mi olej a treba mi to poriesit a nemam moc casu tak poprosim o nejaku "pomocnu ruku" ... Dakujem pekne
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Zag