Predné kotúče
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
joky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Mar 2007, 11:48
- Auto: Astra F
- Kontaktovať používateľa:
Predné kotúče
Prosím o radu podľa čoho mám vedieť aké kotuče a doštičky mám kupiť napr cez net. ide mi hlavne o to aby som nekupil somarinu takisto v predajni sa pýtaju aký typ motora mám ale z vlastnej skúsenosti viem že niektoré veci mi nepasujú a preto nerad takto objednávam takže ako mám zistiť čo pre môj typ auta je správny náhradný diel
dikes
dikes
Opel Astra K 1,4 16v 74kw 101k
-
joky
- Bronzový užívateľ

Dakujem všetkým za odpovede a o pomoc ale ináč sa to zistiť nedá?? nemôžem každú vec písať semmacil napísal:Mali by to byť tieto:
Originálne číslo je 5 69 030.
ATE powerdisc takže nechcem kupiť somarinu ale si chcem byť 100% istý že to čo dôjde aj to bude.
- marjan
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 12:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
pozri: macilko ti dal origo cislo, ked objednas podla neho a je jedno aku znacku si vyberies, tak vsetky tieto nahrady ti musia pasovat aj ked oni budu mat vlastne cislovanie, lebo je to vlastne nahrada toho origo dielu.joky napísal: Dakujem všetkým za odpovede a o pomoc ale ináč sa to zistiť nedá?? nemôžem každú vec písať semchcel by som kupiť
ATE powerdisc takže nechcem kupiť somarinu ale si chcem byť 100% istý že to čo dôjde aj to bude.
porozumel :?: :?
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
-
joky
- Bronzový užívateľ

to mi je jasné a dakujem all za ochotumarjan napísal:pozri: macilko ti dal origo cislo, ked objednas podla neho a je jedno aku znacku si vyberies, tak vsetky tieto nahrady ti musia pasovat aj ked oni budu mat vlastne cislovanie, lebo je to vlastne nahrada toho origo dielu.joky napísal: Dakujem všetkým za odpovede a o pomoc ale ináč sa to zistiť nedá?? nemôžem každú vec písať semchcel by som kupiť
porozumel :?: :?