rad by som Vam oznamil, ze profily clenov a dynamicka registracia novych clenov bola spustena.
Vase profily najdete na hlavnej stranke v menu "Clenovia"
Pre upravenie Vasho profilu kliknete na "info" pri Vasom nahlade a potom priamo v profile na "upravit kartu" - vpravo dole
Prihlasujete sa udajmi, ktore ste obdrzali v registracnom maile.
Prosim zmente si hesla.
-------------------------------------------------------------------------------
V najblizsich dnoch dostanu niektori z Vas dalsi automaticky email so ziadostou o obnovenie clenstva.
System bude rozosielat emaily clenom, ktorym skoncila platnost.
Ak sa clen klubu rozhodne neobnovit si clenstvo do 30 dni odo dna dorucenia upozornujuceho mailu, jeho profil prejde do statusu "Uzivatel" - (vid popis clenstva v sekcii "Registracia" na hlavnej stranke) a jeho opelclub emailova adresa bude zablokovana.
Ak niekto z Vas dostane email o skonceni platnosti clenstva aj napriek tomu, ze clensky poplatok uhradil a clenstvo by malo stale trvat, prosim dajte mi vediet.
-------------------------------------------------------------------------------
Prosim berte na vedomie, ze vyssie uvedene je v skusobnej prevadzke. Akekolvek chyby, na ktore narazite, mi prosim oznamte mailom. Ak sa bude dat, pomoze aj printscreen.
( O diakritike viem, riesime....

Ak sa tieto nove zmeny stretnu s pozitivnym ohlasom, je v plane postupne rozsirenie profilov o dalsie moznosti doplnenia informacii
--------------------------------------------------------------------------------
Na spusteni a zfunkcneni profilov a registracie sa vyznamnou mierou podielal kolega a zakladatel ceskeho Opel Club Renbau Richard Rendek alias Legionar, za co sa spravna rada Opelclubu Slovensko rozhodla mu udelit "Cestne clenstvo" v OCSK s clenskym cislom 146.
Legi velka vdaka za pomoc a Jitka prepac za tych par prebdenych noci, ked som ho nechcel pustit od pocitaca