sedadla do Vectra B - aky druh potahu ?
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
iurai
sedadla do Vectra B - aky druh potahu ?
sedadla do Vectra B - aky druh potahu sa Vam zda byt:
- najkrajsi pre oko
- najpohodlnejsi na sedenie
- najsympatickejsi na dotyk
priznam sa, ze nemam az taky velky prehlad v tych textilnych potahoch, ktorych bolo pdola katalogov dost vela druhov
- najkrajsi pre oko
- najpohodlnejsi na sedenie
- najsympatickejsi na dotyk
priznam sa, ze nemam az taky velky prehlad v tych textilnych potahoch, ktorych bolo pdola katalogov dost vela druhov
-
iurai
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
iurai
hmm. ale v passate posobia mierne lepsie nez textilne ...TSteinar napísal:ale zase koza je koza a posobi to luxusnejsie. neviem si predstavit v takej s-classe sedacky s polokozou, aj ked my sa bavime o oploch :oops:
skoda ze opel nerobil do VB okraje z plnej koze a stredy z dierkovanej. s ventilatorcekom ;-)
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- palix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
...okraje z plnej koze a stredy z dierkovanej. s ventilatorcekom
A kto také robí? To musí byť super - hlavne v lete - človek sa potom nepotí - úplná dokonalosť.
Ináč na druhej strane - kožené sedadlá sú akože luxus = ak si ich dá človek do nového auta zrejme má na to, aby si za 4-5 rokov kúpil nové a to ho potom nezaujíma, ako tá koža bude vyzerať potom, alebo či sa presedí. Ak náhodou, tak si kúpi nové auto...
A ten čo to auto kúpi ako jazdené bude riešiť prípadné problémy
A kto také robí? To musí byť super - hlavne v lete - človek sa potom nepotí - úplná dokonalosť.
Ináč na druhej strane - kožené sedadlá sú akože luxus = ak si ich dá človek do nového auta zrejme má na to, aby si za 4-5 rokov kúpil nové a to ho potom nezaujíma, ako tá koža bude vyzerať potom, alebo či sa presedí. Ak náhodou, tak si kúpi nové auto...
A ten čo to auto kúpi ako jazdené bude riešiť prípadné problémy
Opel Astra G, r.v. 2007
-
iurai
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Ja som v takýćh sedel, ked som bol pozerať jedno auto, o ktoré som mal záujem- Bola to ASTRA H Sportiurai napísal:tusim Saab, Ford a ... lepsie znackypalix napísal:...okraje z plnej koze a stredy z dierkovanej. s ventilatorcekom
A kto také robí? To musí byť super - hlavne v lete
VeBe X18XE Caravan Sport