Odblokovanie autoradia
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
double G
-
double G
-
rado.c
-
rado.c
...niektore veci fakt nepochopim... ako si prisiel na to ze mas iba 8 pokusov, ked nevies zadat kod??double G napísal:idem vyskusat.. inak, ako sa tam ten kod zadava???
zapnes zapalovanie, svieti datum.... stlacis AS spolu s potenciometrom na zapnutie I/O a pridrzis kym sa nerozsvieti pocet pokusov a - - - -
stlacanim 1-ky doplnujes prvu poziciu, 2-kou druhu atd... po zadani kompletky, stlacis a pridrzis AS asi na 3 sekundy, kym znova nepipne...
..sorac macil, ale trosku sa nudim, nie som doma a neviem co so sebou robit, tak bruzdam po nete a robim co sa da... chcel som este napisat, nech si pocka na potvrdenie kodu, ale zmylit sa tam neda, pokial je dobre ser.cislo
Naposledy upravil/-a rado.c v 24 Máj 2007, 21:24, upravené celkom 1 krát.
-
double G
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
V pohode, neospravedlňuj sa, ja nemám patent na rozum a kopu vecí, musím vyhľadať za iných, tak som rád, keď niekto iný sa tiež chopí iniciatívy.rado.c napísal:..sorac macil, ale trosku sa nudim, nie som doma a neviem co so sebou robit, tak bruzdam po nete a robim co sa da... chcel som este napisat, nech si pocka na potvrdenie kodu, ale zmylit sa tam neda, pokial je dobre ser.cislo