Opel Astra 1.3 ctdi
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
juventus.10
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 12:35
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel Astra 1.3 ctdi
Zdravim vsetkych, chcel by som sa spytat na tento motorcek, ci s nim ma niekto skusenosti, jeho muchy a dobre stranky.
PS: aky je servisny interval? auto ma rv. 2007 vdaka za odpovede
PS: aky je servisny interval? auto ma rv. 2007 vdaka za odpovede
-
mathev
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
- Kontaktovať používateľa:
bratova zena ho ma v corse a mozem povedat ze ten motor je celkom okej.. parkrat som s tym autom isiel a celkom som bol prekvapeny v dobrom., v servise s tym este snad ani nebola okrem beznej udrzby takze zatial bezproblemovy kus. ma ho od roku 2006 myslim.
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
-
xmartinx
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 09:10
no v corse je jeho výkon dostačujúci ale v astre už asi nie. O spolahlivosti pohovoria fundovanejší:)mathev napísal:bratova zena ho ma v corse a mozem povedat ze ten motor je celkom okej.. parkrat som s tym autom isiel a celkom som bol prekvapeny v dobrom., v servise s tym este snad ani nebola okrem beznej udrzby takze zatial bezproblemovy kus. ma ho od roku 2006 myslim.
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Slaby motor na Astru....moj nazor.....Ake to ma parametre....vykon, krutak a pod....?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
hb3
Ja mam tento motor v astre. Auto som kupil ojazdene ( r.v 2005, 70t km) A hned prvy problem bol zadrete turbo takze hned po kupe dalsia investicia cca 700€. Dalsi problem ktory sa objavil bol pretekajuci naftovy filter, nepomohla jeho vymena ani vymena tesnenia tak mi to kamarat (mechanik v skodovke) prerobil a dali sme tam novy filter z golfu III. No a dalsie zavady sa neprejavili a dufam ze uz sa ani neprejavia. A k vykonu... dostat z takeho nizkeho odjemu 90k je celkom slusne ale ten objem je poznat pri rozbiehani. Inač pri bežnej jazde do 150 ide ako drak. Naposledy sme isli v aute piati + plny kufor, ale na dynamike to nebolo prilis poznat (napr horsky prechod čertovica do kopca 90km/h čo si myslim je slušné)
Takže aj napriek poruchám ktoré ma postihli si mylim ze je to celkom slusny motor a na bežnú jazdu plne postačuje.
Takže aj napriek poruchám ktoré ma postihli si mylim ze je to celkom slusny motor a na bežnú jazdu plne postačuje.
-
xmartinx
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 09:10
to znamená že má aj dobré brzdymacil napísal:66kW a 200Nm, celkom slušné na tento motor. Kamarát ho má s manuálom v služobnej Astre, behá na tom po celom Slovensku a nesťažuje sa. Ja som sa viezol len v meste a šlo to celkom svižne.
Má ho cca 2 roky a poruchy mi zatiaľ nehlásil žiadne, až na preliačený a poškrabaný zadný blatník.
Opel Astra H 17cdti 74kW r.v.2006
k.m. Z1.7DTH najazdene cca 100 tis.km
k.m. Z1.7DTH najazdene cca 100 tis.km